stavro 31 Napisano Jul 2, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna gde ima da se pazare, cenio bih info. Nabavio sam plasticni, al tandrce bas gadno. Originalni je bio od gume pa trazim slican ili isti. (motor je Pegaso Trail) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jul 2, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan MotoCross Team Kraljevo ima plastične sa kuglišnim ležajevima ja sam ih stavio na moju kamilu i uopšte se ne čuju. Valjalo bi da negde na netu iskopaš originalne dimenzije rolera za Pegaso, budući da se razlikuju od modela do modela i od proizvođača. Recimo za Stenere nisu iste dimenzije kao za XT 600 i još neke modele. Evo telefona pa se čuj sa Srđanom i posavetuj se sa njim. 069 2220970 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...