Влајко 1545 Napisano Jun 28, 2018 Никад не једи жути снег!, 729 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije nesto ali eto, kupih greskom sa Alija za zenin telefon ali kupih pogresno, pa da ne bacim ... Njen je neki noviji P9 lite, jebga... Znaci, ako imate ovakav telefon: i treba vam zastitno staklo, javite se (ja sam u BG-u inace): 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1312 Napisano Jun 29, 2018 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne baci, eto javljam se, isto za suprugu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Да не отварам нову тему,чини ми се да имам неку маску са Алија за p9 lite... Па да обрадујемо твоју супругу и са маском...Мислим да је црна отпорна на ударце и то.... Ако ти треба пиши... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1312 Napisano Jul 4, 2018 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Neeeeeee, ne i ne. Tel je crn i ovako ga tesko nalazi, moram da nadjem neku jako sarenu drecavu i da sija nocu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1312 Napisano Jul 4, 2018 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan A kolegi WlayCo ( Vlajku ) da se i javno zahvalim za staklo, leglo ko dupe na nosu !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...