Pseudonim 144 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan reklamiram, posto znam i prvog i drugog vlasnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
physioth 3 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kikinda, Beograd, Čačak Motocikl: f650gs Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ko' "Akademija Panjkovic" (ili kako se zove). Wauu!!Koja promena.Bravo. Nego sta si se stiso' sa informacijama.Koja farba je koriscena?Gde si pravio i od cega nalepnice?Ako sam te shvatio preko nalepnica ide zavrsni bezbojni lak?Kako da nije digo' nalepnice??Sta ti je posluzilo kao inspiracija pri izboru boja?Jel postoji neki sajt u fazonu "pimp my bike"?? Ja hocu da kupim motor -verovatno TA ali sve sto mi je po ceni prihvatljivo ne svidja mi se jer ih boja odaje da imaju 100god.Morao bi da pustim i ja brkove.Koliko ti je trebalo vremena za sve ovo.Vidim da si posle pripreme sve vracao na motor pa ponovo skidao?? Ajde u duhu ovog potforuma daj jos detalja. ...Ima nas jos zainteresovanih za ove informacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...