Dejan P. 1 Napisano April 28, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Puno promena se desilo na mojoj KLEmentini, sto estetske sto tehnicke. Vi dajte zakljucak za estetiku a ja cu za tehniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 28, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 28, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan odlicno izgleda,jos ti se slaze sa fasadom kuce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano April 28, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Puno promena se desilo na mojoj KLEmentini, sto estetske sto tehnicke. Vi dajte zakljucak za estetiku a ja cu za tehniku. prelepa je ! svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano April 28, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno dobro uradjeno, daj jos koju sliku posle farbanja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 28, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dejane zamolio bih te da nam stavis slike i objasnjena kako si sta radio, posto je to tematika podforuma sam svoj majstor, ovako tema sa samo 2 slike pre i posle je za podforum Motori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 28, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meduza 2 Napisano April 28, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Boja je super! Sad je mnoogo lepša.. Svaka čast kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano April 28, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Odlicno je ispalo! Reci ko je radio i koliko para? Treba pohvaliti javno majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 28, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I reci ko ti je radio sediste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 28, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan prelep je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano April 28, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Kao lutka nema sta! Uh sto ti je staro sediste odudaralo od motora, a sad je vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 28, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Uvezao sam vise komada i mogu ti reci da si ga extra sredio da lici malo na 2000 godiste i mladje (dvobojan)!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Sve smo radili moj drugar i ja. On je inace auto-limar ali nikada nije radio motore. Ovo mu je prvi i odlicno ga je odradio. Ja sam radio pod njegovim vodjstvom (u njegovom resoru) a on pod mojim. Na slikama sam ja u zelenom kombinezonu a on u plavom. On bi bio odusevljen da vam sredi tako nesto na motoru ali i da vam da savete kako sta da uradite. Meni je radio dzaba a ni ja sebi nisam naplatio. Prvobitno je trebalo da sredimo izduvnu granu ali mi je rekao: 'OK, uradicu ti to ali pod uslovom da ti besplatno ofarbam motor'. To nisam mogao da odbijem. Dugo sam razmisljao o bojama i kombinacijama boja, o natpisu i sedistu. I na kraju su odluke pale o posao poceo. Onda, to je islo ovako: Prvo je trebalo zakrpiti rupe i pukotine koje je imao. Nesto od toga je moje a nesto sto sam nasledio kupovinom. To sam radio dvokomponentnim setom sa nekom mrezicom. Natopi se mesto stavi mrezica i sve je ok (nemam pojma kako se to zove), kao nova plastika, naravno to se trebalo izbrusiti pa gitovati, pa ponovo gitovati i smirglati. Nakon toga je dosao spric git. To je ovaj sivi. Pa drugi spric git. To je ovaj crni. Nekoliko puta se trebao sklapati jer sam morao da napravim i drzace plastika za konstrukciju motora. Odlicno su ispali, a dobro smo se namucili. Farbanje je posebna prica. Kao sto vidite postojale su dve farbe. Srebrnasta sa krupnim kristalima i narandzasta sa krupnim kristalima. E pa ova narandzasta se sastojala opet od dve, tj. dva sloja. Prvi sloj je srebrn sa krupnim kristalima (ali to je druga srebrna od one malocas). Drugi sloj je narandzast, transparentan. Tako da je nanosenje prvog narandzastog sloja dobilo svetlu nijansu a drugi sloj taman kako treba. Mogli smo jos jedan i to bi zavrsilo sa jos tamnijim. Super zar ne. Super, ako se pazi kako se vozi. Nedostatak je taj da ako se motor ogrebe, ja ne mogu da to sredim tako sto samo ispricam preko toga. To bi izmenilo sve. Morao bi citavu komponentu da farbam od pocetka, prvi sloj srebrni pa dva transparentna narandzasta. Nezgodno zar ne! Ali to je rizik koji nosi tako lep bike. Nalepnice sam sam uradio na kompu i izradio kod firmopisca. Sediste mi je presvukao jedan tapetar iz Zemuna ali to moze svaki tapetar uz precizne instrukcije. Ako niste zapazili, deo sedista za suvozaca je podebljano. To je zato sto se ja uglavnom vozam sa svojom suprugom a na njenu udobnost sam voljan da ulazem. Nakon lepljenja natpisa je doslo i lakiranje. To je zato sto ne zelim da u slucaju poliranja zakacim natpis. Racun: Farba: 3000 otprilike Tapaciranje: 1000 Natpisi: 800 Ruke: 0 Zivci: neprocenjivo. Srce: puno Posebne price su ostale stvari, izduvna grana koja ne leze na cilindre, lonac koji se mnogo cuje, papucica za kocnicu...itd. Za sav kontakt sa glavnim majstorem dovoljno vam je ovo: Zoltan 064/13 244 13. Za sve predloge i ideje, kombinacije itd. Mozete i mene kontaktirati na navedeni mail. Evo slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i majstoru i tebi! :o Taj srebrni detalj na rezervoaru i na bocnim plastikama je podigao ovu narandzastu boju na jedan mnogo visi nivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je za respekt. Odma se u meni probudila zelja da i ja malo budzim masinu. Imam i ja druga autolimara koji takodje nikada nije radio motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano April 30, 2008 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ala ste opravili svaka vam cast.Problem je bio sto je limar probao krug i naravno Dzej,malo ogrebotine nije lose za pocetak.Pozdrav od vaseg drugara strucnjaka!!!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panter 2 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 14 postova Motocikl: GPZ500 i GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan strucnjak, hoces i tvog dominatora da farbam, bez Djeja? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Maj 1, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo Svaka cast majstori! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Maj 1, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Savrseno izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Maj 1, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Podmladio si ga bar 10 godina. Odlicno izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Flala momci fala, znaci mi to! A evo za vasu i moju radost skorasnje slike sa off-road i on-rizla-road. Naravno slikanje uglavnom na proplancima, kao za wallpaper. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Flala momci fala, znaci mi to! A evo za vasu i moju radost skorasnje slike sa off-road i on-rizla-road. Naravno slikanje uglavnom na proplancima, kao za wallpaper. da moj cale vidi ove slike..rekao bi:znas kako,ove slike ok,ali ipak....mos ih baciti.vidis,ovde imas senku,i samim tim slika ne valja...onda bi ti nabrojao jos milion gresaka na koje normalan covek ne misli,tj covek koji nije profo fotograf.mene iskreno bas briga da li ima senke ili ne i da li je slika malkice mutna ili ne...u svakom slucaju mojaocena slika je 10+.svaka cast! edit cak sam i tu trecu sliku stavio kao wall Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je iznad vodopada Lisine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Momci srce mi je puno sada kada znam da je moja KLEmentina posluzila nekome da ulepsa komp. Prva slika je iznad Borskog jezera na pocetku nekog kozijeg puta. Druge dve su blizu Strmostena, ne znam kako se zove mesto ali da, iznad vodopada. Poz momci. Ej pitanje, da li znate ko bi bio pravi majstor da napravi chrash bar za ovu lepoticu? I koji migavci bi mogli da pasuju osim original a da se mogu kupiti ovde? I kako da odvrnem slomljenu ureznicu na mestu tegica na ruckama. Ako sredim ovo, KLEmentina je savrsena. Onda saljem slike bez senke itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...