john314 619 Napisano Jun 24, 2018 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da mi je crko kabel izmedju bobine i kape svecice pa sam hteo da stavim od auta.Medjutim drug kaze nemoj ni slucajno to nije isto pa me interesuje da li mogu da stavim od auta posto sam malo skeptican oko toga a na forumu svakako ima ljudi koji znaju mnooogo vise o tome. Unapred zahvalan na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 619 Napisano Jun 25, 2018 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 25, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, bocca_bastard je napisao: Izmeri otpor. Mora da bude u istim granicama. Ako nije, nista od ideje. Mislim da samo kapa ima bitan određeni otpor. Za kablove nisam nigde našao podatak da moraju imati neki specifičan otpor. Ja sam na prethodnom TDM-u stavio kablove kupljene na metar u prodavnici auto delova. Otišao u prodavnicu, tražio kablove za svećice, izmerio tačnu dužinu i stavio. Nikakvih problema nisam imao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Jun 25, 2018 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekli Nišlije: "Nemo' si puštate filmovi" nema posebnih VN kablova za motocikle a posebnih za automobile. Nađite neki kvalitetan VN kabl, nebitno od kojih kola i slobodno ga "inplementujte" na svoj motocikl. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 29, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim,montirram ns desetine kilometara, desetine godina vn kablove.Može da se montira bilo koji na auto ili motor ili oni za svetlece reklame.najlaksi za rad su silikonski obični žičani naročito zimi ali tebi to nije bitno.Najmanje probijaju po nauci pvc ali mogu da se zapale što ti takodje nije bitno.Jedino šro imaš debljine od 4 mm do 10.uglavnom su osam.ako nadješ tanji na mestu gde treba da dihtuje i da se ne klima namotaš kvalitwtnu izolirku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 619 Napisano Jun 29, 2018 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan kapa je metalna.a za komentare veliko hvala ,kupicu neke za auto pa staviti ..pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...