GAGI74 526 Napisano Jun 2, 2018 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da u drustvu imamo i neobicnog biologa Na mene je konobar zaboravio ali nisam ostao gladan, drugari podelise klopu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jun 3, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan U bre Gagi, baš si me uhvatio kada sam zumirao bube na biljkama Odlično si ovo odradio, samo Čajkovski ubi Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Gagi, hvala za snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jun 4, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan On 1.6.2018. at 14:51, DjoleLO je napisao: Javni se da popijemo pivo Djole bili smo juce ali stvarno nismo stigilgi da se javimo..kasno smo posli u 12 nocu stigao kuci po onim pljuskovima..lep je taj zapadni kraj..putevi lepsi nego kod nas..sledeci put nadam se ranijem polasku pa se javljamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Jun 4, 2018 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sale-VFR je napisao: Djole bili smo juce ali stvarno nismo stigilgi da se javimo..kasno smo posli u 12 nocu stigao kuci po onim pljuskovima..lep je taj zapadni kraj..putevi lepsi nego kod nas..sledeci put nadam se ranijem polasku pa se javljamo Vazi Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...