BBojan 18 Napisano Jun 13, 2018 U prolazu, 78 postova Lokacija: Brod, RS, BiH Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Излет: Римини – Сан Марино – Римини У Сан Марино ишли смо сви зајено, колима. Ивана има свега 2 године, па би другачије било мало незгодно. Пут Римини – Сан Марино је стрм, пун кривина и вероватно би за матор био веома занимљив. Горе има неки шопинг центар у ком нисмо били јер нас мужеви не воле, гомила продавничица парфема, накита, сатова и глупости, ресторана, прелепа тврђава и невероватан поглед, са једне стране на планине а са друге на море. Драга пријатељица Ана, пореклом из Дрвара, на коментаре како су лепе планине каже “А, није то ништа. Сви се као нешто одушевљавају, тако и кад сам била у Шпанији, а мени, мени то исто к’о кад идеш из Пољица за Мокроноге.”. Да се разумемо, ни један од два наведена локалитета нисам посетила, а Ана нам је задала домаћи задатак, да нека следећа тура буде Босна и да обавезно обиђемо и Пољице и Мокроноге. Сложићу се са њом, склони смо да се дивимо нечему што је далеко и туђе, а да неке лепоте своје земље, и блиских нам кошија још нисмо видели. Не морају то нужно да буду Пољице и Мокроноге, али треба да обиђемо места која су нам близу, она где живимо а често их занемарујемо.Ana je u pravu 100%, put Banja Luka-Drvar-Grahovo je raj za motoriste, super je putopis, pozSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Jul 2, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na odmoru pa sam napravio pauzu i čitanju vašeg putopisa... Sad kad je završen mogu samo pohvale da vam dam i da se zahvalim na slikama koje su sve ispratile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...