Djokic 940 Napisano Novembar 10, 2023 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan A beee, kako ne znas? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Februar 12 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle nedelje sam otišao do Garage moto shopa po bandanu, a izašao sam sa novim parom rukavica, koje mi apsolutno nisu bile potrebne, ali su mi se svidele na prvi pogled još kada su se pojavile kod nas na tržištu, a uz to su bile na sniženju, pa sam jednostavno morao da ih kupim.XD Five Kansas rukavice su u pitanju. Ako tražite custom/vintage kožne ventilirane rukavice, topla preporuka za ovaj model. Imaju ih još i u braon i žutoj boji, ali ja sam se odlučio za tradicionalnu crnu. Odlazak u Garage moto shop i sama kupovina su, kao i uvek, bili krajnje prijatno iskustvo. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Februar 12 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgledaju. Cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Februar 12 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @DonToni Hvala. Cijena? Prava sitnica - 9.300 din sniženo, ali vrede svaki dinar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Februar 12 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ne mogu... Tek sam kupio jedne na Aliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Februar 13 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 2. 2024. at 15:08, Urban Rider je napisao: Prošle nedelje sam otišao do Garage moto shopa po bandanu, a izašao sam sa novim parom rukavica, koje mi apsolutno nisu bile potrebne Dobro dosao u klub zvani Garage 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...