orlovi 594 Napisano Maj 20, 2018 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Detalji za sladokusce,uskoro... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 20, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 20, 2018 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel u tom terminu i Triumph Zajecar? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Maj 20, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Utjerivac je napisao: Za tvoju informaciju Sid bio 300 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 20, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @ivica744 Cuj cito, bio bolan! Za tvoju informacu od sad, pa na dalje i u buduce, nemam ja nista protiv placanja ulaza, ali je posteno napisati na plakatu cijenu ulaza na Mot oskup. ENDE! P.S. Pozdravi Maricu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Maj 20, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Utjerivac je napisao: @ivica744 Cuj cito, bio bolan! Za tvoju informacu od sad, pa na dalje i u buduce, nemam ja nista protiv placanja ulaza, ali je posteno napisati na plakatu cijenu ulaza na Mot oskup. ENDE! P.S. Pozdravi Maricu. Jel tebi treba da se nacrta da ne moze da se napise cena ulaza na plakatu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 20, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Jel to MAS zabranjuje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Maj 20, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih javno.Jel problem da ti objasnim u PP? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Maj 20, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Da jednom zavrsimo s tim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 20, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ivica744 je napisao: Ne bih javno.Jel problem da ti objasnim u PP? Nema potrebe, svaki klub stampa svoje plakate i kako ti rece odredjuje cijenu ulaza, zasto je to onda tajna, pa ne smije da napise na plakatu? Ovako ispade da neko namjerno obmanjuje moto populaciju u Srbiji i regionu cim se ne smije javno pisati! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Maj 20, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Utjerivac je napisao: Nema potrebe, svaki klub stampa svoje plakate i kako ti rece odredjuje cijenu ulaza, zasto je to onda tajna, pa ne smije da napise na plakatu? Ovako ispade da neko namjerno obmanjuje moto populaciju u Srbiji i regionu cim se ne smije javno pisati! Naravno da sme javno da se pise,ali ja necu javno da ne bih ljudima pravio probleme zbog toga kao sto ti stalno radis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1610 Napisano Maj 20, 2018 Никад не једи жути снег!, 743 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Deder napisi ovde lepo pa svima da bude jasno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 20, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, ivica744 je napisao: Naravno da sme javno da se pise,ali ja necu javno da ne bih ljudima pravio probleme zbog toga kao sto ti stalno radis Zato postoji Moto Forum da se sve javno napise i zna, a ako se vec nesto krije onda ne postavljajte Plakate za Moto skupove na Forumu. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 20, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako, stavite cene na plakat ili nemojte ni stavljati plakat kao sto rece kolega. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 20, 2018 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad skrecemo sa teme ali i meni smeta problematika oko ulaza koji je u visini 2-3 litre benzina ili isto toliko pica, ja to dozivljavam kao pomoc klubu/organizatoru i uvek stanem i sacekam da platim i onde gde mogu da udjem bez placanja jer je guzva na jlazu ili bilo sta drugo. Dobro ja ne posetim puno skupova u toku godine pa mi zato to nije velika cifra. Takodje vrlo cesto se plakati stampaju mnogo ranije kako bi se nosili kada se ode negde u goste i tako najavio skup a tada se jos ne zna kompletna finansijska konstrukcija skupa i odziv sponzora. Nekada se i "trguje" sa opstinama koje finansijski pomazu skup pa je bolja "trgovina" ako ne znaju da se ulaz naplacuje i koliko Moje vidjenje oko cene ulaza a sto se tice samog skupa na jezeru mislim da ga treba posetiti i ako sam slobodan eto me vrlo rado. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Maj 21, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, WlayCo je napisao: Deder napisi ovde lepo pa svima da bude jasno... Moto klubovi su registrovani u APR-u kao udruzenja gradjana ili sportski timovi.tj neprofitne organizacije.Kad stave cenu ulaza na plakat eto poziva inspekciji.Treba li izazivati takve stvari?☺ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1610 Napisano Maj 21, 2018 Никад не једи жути снег!, 743 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ako su neprofitne organizacije, zasto onda naplacuju ulaz? Sto se ne registruju nekako drugacije, pa da nemaju ovakvih problema i pitanja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 21, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, WlayCo said: Ako su neprofitne organizacije, zasto onda naplacuju ulaz? Sto se ne registruju nekako drugacije, pa da nemaju ovakvih problema i pitanja? Reci ti njima lepo kako oni treba da se registruju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1610 Napisano Maj 21, 2018 Никад не једи жути снег!, 743 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Dexterr said: Reci ti njima lepo kako oni treba da se registruju... Izvin'te ako sam vas uvredio, gospodine... ja samo pitam kao laik. Izgleda da na ovom forumu ne sme ni pitanje da se postavi... razumeo poruku...hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Maj 21, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, WlayCo je napisao: Ako su neprofitne organizacije, zasto onda naplacuju ulaz? Sto se ne registruju nekako drugacije, pa da nemaju ovakvih problema i pitanja? Polako.treba od necega(novca)da se obezbedi hrana.muzika.obezbedjenje itd.sve sto je potrebno.zato se to zove donacija/pomoc klubu kao sto gore vec rece @Biker Q.Ako se registruju "nekako drugacije"to nije moto klub vec nesto drugo☺ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 21, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ivica744 je napisao: Moto klubovi su registrovani u APR-u kao udruzenja gradjana ili sportski timovi.tj neprofitne organizacije.Kad stave cenu ulaza na plakat eto poziva inspekciji.Treba li izazivati takve stvari?☺ Moto klubovi ( pojedinci iz istih ) kao neprofitabilne organizacije drze i kafice u okviru kluba i prodaju pice, pa cak i hranu i "obezbjedjuju" pored clanarine sredstva moto klubu tj. pojedincu. Neka onda taj ko to drzi i zaradjuje novac na taj nacin finansira i moto susret. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 21, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 21, 2018 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Utjerivac je napisao: Moto klubovi ( pojedinci iz istih ) kao neprofitabilne organizacije drze i kafice u okviru kluba i prodaju pice, pa cak i hranu i "obezbjedjuju" pored clanarine sredstva moto klubu tj. pojedincu. Neka onda taj ko to drzi i zaradjuje novac na taj nacin finansira i moto susret. To je druga stvar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 21, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @Biker Q Sta je prva? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 21, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Pa prva je da se uzmu pare od naplate ulaza. Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...