ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam rekao sebi da je ova Honda to - to što sam tražio i našao, ipak mi srce zaigra kad god vidim TDM ili Super Teneru. Iz tog razloga ću staviti Hondu na prodaju, i to samo ovde na forum, jer bi voleo da ostane u "familiji", da ga ipak uzme neko od kolega, i da ga pazi i čuva kao što smo do sada to radili Slobodan (Mind Resetting) i ja... Honda je 1994. godište, sa (pravih) 57000 na satu. U odličnom stanju, apsolutno bez ulaganja. Gume su nove Michelin Pilot Road 3, prednji lančanik nov, lanac i zadnji lančanik u odličnom stanju. Servis je urađen pre 2000 km, na početku sezone. Tada su zamenjene i lamele sa oprugama. Karburatori očišćeni i naštelovani, potrošnja je oko 5 litara. Zadnji amortizeri Hagon, stavljeni novi pre 2 meseca. Motor pali na zub i odlično ide. Zvuk otvorenog topa je fantastičan. Povišen Puig vizir, odlično radi posao. Žmigavci na slikama su zamenjeni manjim i (po meni) lepšim. Motor je na mom imenu i prenos je obavezan! Prodaje se bez kofera. Cena je 1800 evra i poprilično je fixna. 0603171985 Boris 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Maj 17, 2018 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Klasika cista! Sretnu prodaju zelim... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, N.F.S. je napisao: Klasika cista! Sretnu prodaju zelim... Hvala, kolega... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto moj nije ovako plav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lep i očuvan... Srećna prodaja...! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 17, 2018 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ccc 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 17, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa tobom covece? Nemoj to da radis! Motor je kao lutka,zagledao sam ga uzivo,nisam mu nasao falinku. Tacnije jesam. Vlasnik mu nije ispravan. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21595 Napisano Maj 17, 2018 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma zasto da ne! Prati i ispunjavaj svoje zelje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Astral je napisao: Sta je sa tobom covece? Nemoj to da radis! Motor je kao lutka,zagledao sam ga uzivo,nisam mu nasao falinku. Tacnije jesam. Vlasnik mu nije ispravan. Hvala, kolega... Ma znaš ti mene... Nisam ja džaba sa vama na svakoj TDM vožnji. A i ova Honda dosadna...ne troši ulje, ne kvari se...nema se šta čačkati i kontrolisati oko nje... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 17, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da imam pare ja bih ga uzeo. Mnogo mi se svidja,ne odrice mi se TDM-a,a i zena bi me ubila.. Veliki sam ljubitelj Sevenfifty ,mazio bi ga,pazio i zvao ga Đura. Proklete pare. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 17, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ga odvalio od zivota i napravio cafe racera...al mee mrziiii... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Maj 17, 2018 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Eh kad god nisam u zemlji pojavi se motor koji bi kupio, tako je bilo i kad je Srbenda prodavao njegov seven fifty, mada je on trazio neke nenormalne pare, ovo je pristojna cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6702 Napisano Maj 17, 2018 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @sashac Aj' ga ti kupi, mene ne mrzi da ga za tebe pretvorim u c.r. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Javio se jedan kolega sa foruma da u subotu pogleda motor, tako da je rezervisan do tada... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 17, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Znam sta je! Zagolicala ga je ona Tenera iz oglasa! Ja sam vise za Teneru/Africu i slicno nego za TDM. Nisam vozio, verujem da je povozan, udoban itd...ali mi je totalno bezlican motor na prvi pogled. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 17, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, sashac said: Ja bih ga odvalio od zivota i napravio cafe racera...al mee mrziiii... Dislike! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, hard_rock je napisao: Znam sta je! Zagolicala ga je ona Tenera iz oglasa! Ja sam vise za Teneru/Africu i slicno nego za TDM. Nisam vozio, verujem da je povozan, udoban itd...ali mi je totalno bezlican motor na prvi pogled. Eto ko prati na času... Ali me je takođe zagolicao i TDM od nenadbg88, samo sam malko kratak za njegovu cifru pa gledam kako da se protegnem,a da ne nadrljam od žene. Iovako je dovoljno besna što (opet) prodajem motor koji mi je (i njoj) legao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 17, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, ThePainkiller said: Eto ko prati na času... Ali me je takođe zagolicao i TDM od nenadbg88, samo sam malko kratak za njegovu cifru pa gledam kako da se protegnem,a da ne nadrljam od žene. Iovako je dovoljno besna što (opet) prodajem motor koji mi je (i njoj) legao... Dobro bar ti je TDM opcija za izvlacenje- posto si nagrabusio kad si ga prodavao pa se sad mozes vaditi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7625 Napisano Maj 17, 2018 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ThePainkiller je napisao: Hvala, kolega... Ma znaš ti mene... Nisam ja džaba sa vama na svakoj TDM vožnji. A i ova Honda dosadna...ne troši ulje, ne kvari se...nema se šta čačkati i kontrolisati oko nje... Pa ti kupi BMW-a da imaš zanimaciju 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 17, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Tdm koj je u estetskom stanju kao tvoj CB kosta min 3.5k€. Mislim na 900, a 4tx u ovakvom stanju ja ne vidoh do sada. A video sam ih prilicno. Toga moras biti svestan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 17, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Nimmin je napisao: @sashac Aj' ga ti kupi, mene ne mrzi da ga za tebe pretvorim u c.r. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 17, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, hard_rock je napisao: Dislike! Stvarno uzas. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 18, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Fabrika majka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 18, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, sashac je napisao: Stvarno uzas. Lep jeste, ali što kaže @hard_rock ipak je fabrika - fabrika... Nema sumnje da je ovaj moj CB najlepši motor koji sam imao, ali sa druge strane, meni je i TDM jedan od lepših motora, a sve njegove karakteristike mi se dopadaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 18, 2018 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ThePainkiller je napisao: Lep jeste, ali što kaže @hard_rock ipak je fabrika - fabrika... Nema sumnje da je ovaj moj CB najlepši motor koji sam imao, ali sa druge strane, meni je i TDM jedan od lepših motora, a sve njegove karakteristike mi se dopadaju... Posto sam posedovao taj motor i zamenio sve na njemu sto je bilo za zameniti, stvarno bi bila steta prineti brusilicu njemu. Taj motor stvarno ima tolko kilometara, stvarno su sve gume na njemu fabricke, stvarno su svi lezajevi novi, stvarno su gume potpuno nove michelinke, ja ih montirao. Stvarno pali na pogled. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...