nsvladimir 5 Napisano Maj 13, 2018 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li skuter iz naslova ima lampicu upozorenja kada je gorivo na rezervi? Moj model je od 125cc, 2018 godište, pokazivač količine goriva lepo radi ali kada je pri kraju ne pali upozorenje, pretpostavljam da nema ali bih voleo da mi neko potvrdi kako bih bio siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Maj 13, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Taj model nema svetlosnu signalizaciju da si na rezervi. Jedino vodi računa kad dodje skazaljka pri kraju. Ja sam imao Agility City 125, koji ima istu tablu, tako da im je to malo za zameriti što nisu ugradili ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsvladimir 5 Napisano Maj 13, 2018 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...