Guliver 809 Napisano Maj 10, 2018 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije vozio (svoju) ženu na Fejzeru taj ne zna šta je patnja. Velika podrška za ,,par'', znam kako im je bilo. Sjajan putopis, bravo Vroc! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1428 Napisano Maj 10, 2018 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ja tu ne bi dirao samo bih dodao jedan krug po Durmitoru i poseti Zabljaku .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Maj 10, 2018 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan E da- onaj drugi prijatelj s kojim smo se trebali sresti u Trebinju a nismo. Dok smo rucali u Zavali, staje auto BG tabli, i on izlazi van, kaze prepoznao motor pa stao da se javi. Ko sto kazu , ako je sudjeno, sudjeno je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16111 Napisano Maj 10, 2018 Ne silazi, 1201 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki dječače, kvalitet pisane reči je vrhunski. Prave majstorije sa kratkim rečenicama. Hvala na ovoj vanserijskoj zabavi. Pozdrav tebi i Lipotici. E, onaj Fantomov crnpurasti se zvao Guran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Maj 10, 2018 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno. I svaka cast za Gurana. ni ja to nisam znao. Jos se dakle trazi odgovor na pitanje sto je na jednoj od slika? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Maj 10, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan U skoli se uci ww2 i zena objasnjava kcerci detalje i ko je ko ,partizani nijemci i ... A dete zacudjeno ,sta su sad ti sto navijaju za Partizan ( nogometaski klub iz Beograda ) toliko bitni da su u knjizi iz istorije ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Maj 10, 2018 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, odlican. Ipak, imam jednu zamerku: sto put nije bio bar 6.000km, sa proporcionalno vise teksta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vmutic 48 Napisano Maj 10, 2018 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i ti da parkingom.. Tako sam i ja iznajmio kuću na moru sa roštiljem.. samo se roštilj ne sme koristiti.. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Maj 10, 2018 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nimmin je napisao: Bravo, odlican. Ipak, imam jednu zamerku: sto put nije bio bar 6.000km, sa proporcionalno vise teksta. Hvala puno. I ja bih volio da je toliki put. Nazalost, sto je vise novaca i godina, sve manje je vremena... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 107 Napisano Maj 10, 2018 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Bravo meštre!Nasmeja me posteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Maj 11, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Vroc-Kapo je napisao: Nazalost, sto je vise novaca i godina, sve manje je vremena... Istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Maj 11, 2018 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za admine: zasto vise ne mogu editirati postove, nemam gdje kliknut? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2913 Napisano Maj 11, 2018 Drug član, 709 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast... Uživao čitajući kao i u svakom vašem putopisu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Maj 11, 2018 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozitivnim komentarima, ekipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Maj 12, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast u svakom smislu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Maj 14, 2018 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za putopis, nego .... STO JE ONO NA SLICI !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Maj 14, 2018 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan he he, ajmo, pogadjajte? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 14, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ostrog odlicno,lepa i dobra tura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Maj 15, 2018 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan On 11.5.2018. at 11:15, Vroc-Kapo je napisao: Jedno pitanje za admine: zasto vise ne mogu editirati postove, nemam gdje kliknut? Postove mozes editovati do 24 h od pisanja posta Kazi sta treba da se edituje ili mi napisi na PP. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Maj 15, 2018 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, sad je sve jasno. nista za sad, neka stoji kako je. Dogovaram kooperaciju sa Due, pa cisto da znam kako to napraviti. Hvala i pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16111 Napisano Maj 15, 2018 Ne silazi, 1201 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Neka sila bude sa nama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vroc-Kapo, u Velu luku uploviću samo zbog tebe... i Lipotice, razume se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 5/10/2018 at 19:55, Vroc-Kapo je napisao: Hvala puno. I ja bih volio da je toliki put. Nazalost, sto je vise novaca i godina, sve manje je preostalog vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Maj 16, 2018 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, nemo je napisao: Vroc-Kapo, u Velu luku uploviću samo zbog tebe... i Lipotice, razume se... Pavle, ako budem tad na otoku, bit ce nam cast da te ugostim :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja_swe 32 Napisano Maj 16, 2018 U prolazu, 68 postova Lokacija: Gothenburg Motocikl: BMW R1200R x 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, slatko sam se smijao. A ono na slici je pauk u paucini? Nego, kako 10g maja kiša u Norveškoj? Zar nije toplije no na Korčuli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...