Jump to content

Moto Zajednica

hayabusa

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 229 postova

da li je ovo R motor ili je sport tourer? Po internetu pise da je dobar za duge ture i putovanja,a negde da ima mnogo tvrdo vesanje i da je to R motor ekstremnih performansi pa me to malo zbunjuje.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• , 1322 postova

to nije klasicni R motor,ali nije ni klasicni turer.

To je motor za one koji vole puno snage a i da mogu negdje dalje otici sa njim jer je polozaj volana nesto visi nego na R motoru

• Svrati ponekad, 229 postova

mozda su sada hiljadarke tu negde po pitanju snage,ali i dalje je hayabusa dosta brza od svih hiljadarki koliko sam gledao po netu,a i nije toliko napucana kao hiljadarke koje sada postoje,ovaj njen motor je rastereceniji u odnosu na hiljadarke i sigurno je dosta pouzdaniji motor,cim se prva verzija proizvodila 8 godina,a i hayabusa je exluziva,hiljadarki ima danas koliko hoces,dok hayabusa nema bas na svakom cosku.

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Dogodine opet...

ni ja nisam bio nacisto sta je busa tacno..kontam da ide kao zver-R- a moze i za duge ture..a da,mislim da sam video neku devojku sa 4uma da  vozi busu...pa nju priupitaj 8)

• U prolazu, 1 post

jedan moj dobar drugar ima hayabusu, i sa njom cesto dolazi iz Shwice. Extra je mocna masina, probao sam je, ali na vrlo kratkoj relaciji. Nije zver, nego MUNJA. Verovatno na duzim relacijama dolazi do potpunog izrazaja. Ja sam odusevljen njome. Izuzetno mocna masina!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja