svrle 2 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li je ovo R motor ili je sport tourer? Po internetu pise da je dobar za duge ture i putovanja,a negde da ima mnogo tvrdo vesanje i da je to R motor ekstremnih performansi pa me to malo zbunjuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 25, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da je dobar za duge ture jer ih jako brzo pređe ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 25, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan to nije klasicni R motor,ali nije ni klasicni turer. To je motor za one koji vole puno snage a i da mogu negdje dalje otici sa njim jer je polozaj volana nesto visi nego na R motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Je l vozio neko ovu zverinu? Kako ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 25, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nekada,dok je izasao,bio je daleko jaci od ostalih motora,a danas,nista specijalno,razlike su jako male ili skoro nikakve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 25, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan plavuso javi se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan mozda su sada hiljadarke tu negde po pitanju snage,ali i dalje je hayabusa dosta brza od svih hiljadarki koliko sam gledao po netu,a i nije toliko napucana kao hiljadarke koje sada postoje,ovaj njen motor je rastereceniji u odnosu na hiljadarke i sigurno je dosta pouzdaniji motor,cim se prva verzija proizvodila 8 godina,a i hayabusa je exluziva,hiljadarki ima danas koliko hoces,dok hayabusa nema bas na svakom cosku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano April 26, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan ni ja nisam bio nacisto sta je busa tacno..kontam da ide kao zver-R- a moze i za duge ture..a da,mislim da sam video neku devojku sa 4uma da vozi busu...pa nju priupitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJUKI 0 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan jedan moj dobar drugar ima hayabusu, i sa njom cesto dolazi iz Shwice. Extra je mocna masina, probao sam je, ali na vrlo kratkoj relaciji. Nije zver, nego MUNJA. Verovatno na duzim relacijama dolazi do potpunog izrazaja. Ja sam odusevljen njome. Izuzetno mocna masina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Totalno neupotrbljivo, a ne zna se čemu služi, a tek B king 1300 ??? ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6550 Napisano April 30, 2008 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne znas? Pa za extra brza putovanja i kur...e. Cak, cesce za ovo drugo. Iyvinite bus-menovi/dame Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 30, 2008 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam jedna naked Hayabusa. Ok, maaaaaalo nabudžena, ali ide... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...