Darko Mihajlovic 5719 Napisano Maj 6, 2018 Drug član, 1681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugari , da olaksam mladjim kolegama , ko se bude upustio u ovakvu igranku , danas sam ugradio Scott-oiler na novi bajk koji sam uzeo pre par dana , pa sam opalio neke fotke da pokazem kako bi to trebalo da izgleda... Dakle , kao sto znate Scottoiler V-system radi pomocu vakuma , pa prvo sto sam uradio je : nasao na scott-ovom sajtu , odakle se uzima vakum . Tamo rekose iz MAP senzora ... skinuh manual za f4i i videh gde je map senzor.. spustio se na parking , i lagano... Naravno , na parking se ne ide bez staropramena To je MAP senzor o kome sam pricao... nalazi se uz ram sa leve strane motora ( gledavsi kad se sedi na motoru )... Treba vam T racva , koja se dobija uz scott , rasece se crevo , gurne se T racva i imamo praznu sisicu za vakum ka scott-u... otprilike , ovako... Onda dolazi na red postavljanje rezervoara .. tu mozete kako vam je lako , a ja sam ovako.... Kasnije samo jos sprovesti crevo do lanca , lepo , kulturno , a to sam ovako... i to je to drugariiiii.... e , da , sutra , prekosutra stavljam novi lanac i lancanike , pa kad to odradim , slikacu i postavljanje kapaljke na sam lanac ... a do tada - ziveli i srecan praznik... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23047 Napisano Maj 6, 2018 Integrisan, 9777 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5719 Napisano Maj 6, 2018 Drug član, 1681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ma vidim i ja , ne znam sto ne bi radilo ..sad cu da sredim , samo da ubaci nesto u usta i vracam se PS - resen problem sa slikama. izvinjavam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13545 Napisano Maj 6, 2018 Ne silazi, 7578 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto si zabušio u blatobran nosač kapalice? :O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5719 Napisano Maj 6, 2018 Drug član, 1681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ono , gde drugde da ga postavim... tu vec svakako ima nekih rupa , fabrickih , instalacija za zmigavce , malo nize dole isto rupa , od ove rastegljive gume sto drzi alat i prvu pomoc... sta mu fali , svakako su male , minijaturne , samo koliko vezica da prodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5719 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 1681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan evo i zadnjeg dela , ipak sam odradio to danas , kopkalo me , nisam mogao da cekam sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13545 Napisano Maj 7, 2018 Ne silazi, 7578 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo mi je nekih vezica sa plocicom ako hoces da sve lepo rutiras bez ovih vezica preko viljuske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5719 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 1681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ta vezica je bila privremeno resenje , drzala mi crevo , sad sam je skinuo ... nego ako imas te plocice i ne trebaju ti , znacilo bi mi , da skinem ove sajbne sa lancobrana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...