VukFZ6 85 Napisano Maj 5, 2018 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu Vfr 800 X Crossrunner ABS,2012. godiste,licno sam je uvezao iz Svajcarske,od prvog vlasnika,sa servisnom istorijom,odrzavana,vozena iskljucivo na duzim turama.Motocikl se vodi na moje ime,registrovan skoro godinu dana. Motocikl je u odlicnom stanju,bez i jedne mane kako vizuelno,tako i mehanicki. Servis je odradjen na 36500km,trenutna km 37100km. Poseduje DualBraking sistem koji je fenomenalan. Od opreme ima: -Akrapovic auspuh bas za taj model + fabricki auspuh -Hepco & Becker Xplorer alu kofere: Bocni od 40l i topcase od 45l -Hepco & Becker roll bar -Garmin Zumo 660 sa mapama Evrope,azuriran -Honda touring poviseni vizir -Novi lanac i lancanici Afam -Scottoiler E-system nauljivac lanca -Kocione plocice skoro nove -Gume su u odlicnom stanju,dot 2016 Poseduje 3 kljuca,i 3 kljuca za kofere kao i jedan koji otvara sva tri kofera. CENA:6500e Za vise informacija slobodno pozovite, Vuk 060/444-63-89 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Maj 5, 2018 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenomenalno ! Odličan primerak.Svaka čast ! Skoro sam na kratko provozao jedan Crossrunner i oduševio se. Sretna kupoprodaja ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 5, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Lutka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 5, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep... Srećna prodaja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1357 Napisano Maj 5, 2018 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dali bi ste prodali kofere posebno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Maj 5, 2018 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na lepim komentarima Ne bih prodao samo kofere,motor ide ovakav kakav je,bez skidanja opreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Maj 5, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sledeće? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 6, 2018 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Japanski uradak, mladalačkog karaktera kakav je i sam Tasić . Karakteriše ga široki hvat upravljača, 3 cilindra i felne plave boje.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Maj 6, 2018 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Evo nove ljepotice o kojoj Gorance prica Sent from my HUAWEI G7-L01 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 6, 2018 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Honda ti je kao secer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3767 Napisano Maj 6, 2018 Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze samo krug do kosmaja i nazad? Dacu ti 20e i moje gorivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Maj 6, 2018 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kao iz salona da je izasao bukvalno..Sve preporuke za Hondu i Vuka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Maj 6, 2018 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se Puniši . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 7, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, tomaesp je napisao: Motor je kao iz salona da je izasao bukvalno..Sve preporuke za Hondu i Vuka. Ja koliko znam Vuk je odavno kaparisan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Maj 7, 2018 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Nemanja_zem je napisao: Ja koliko znam Vuk je odavno kaparisan To je vec druga prica...ne sme vise da se druzi sa nama. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...