strugo 236 Napisano Jun 6, 2018 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Biker-Boy je napisao: Sve je to super, kad zivis na 15-20 km od mesta desavanja moto susreta, ali kad sutra treba da vozis nekoliko stotina km do kuce onda je sranje Zato zadnjih 5 godina samo uzimam sobe. Odemo u Bosnu na skup,po 300,400,500 km,provedemo dve noci u satoru sa ukupno 2 sata spavanja,pa posle umiri do kuce.Neces vise vala,soba je keva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1254 Napisano Jun 6, 2018 prisutan, 1133 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Mi sad za Umag rezervisali aprtman..,kad podijeliš troškove i nije puno..,mislim ljepše je pare dati na gorivo i cugu, al lijepo se i naspavati,pa da normalan ideš kući...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 6, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Krevet i kupatilo nemaju cijenu al najjace mi kad kazu skupa soba... pa svuda u Srbiji mozes naci sobu za 1000 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 6, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo, ali kako otići u sobu sa moto skupa ako si popio par piva? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1254 Napisano Jun 6, 2018 prisutan, 1133 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pješke..,taxijem,trijezan kolega te poveze i uhvatiš se čvrsto!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 6, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A motor? Pa ne bi ga ostavio u kampu, a da ja nisam tamo, pa ne znam sta da se dogadja... Zato ja uvek sator, lepo u neku hladovinu, malo dalje od bine, par piva se popije i spavanjac...motor pored satora da mogu da cujem svaki sum ako je neko u blizini. Od kada su mi maznuli kacigu sa motora na moto susretu, vise nista ne ostavljam bez nadzora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 6, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Utjerivac said: Odavno ne spavam u kampu na moto skupu, od jebenog Velje u Vajskoj 2006.-07. Ako imam prikladno drustvo nocim u sobi, ako ne onda idem kuci. hahahahahah Bilo je to 2008. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Jun 6, 2018 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju, koja je Veljina prava priča, kako je to počelo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 6, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pocelo je u filmu ''Lepa sela..." , krenulo po skupovima negde 2002/3. godine... Eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jun 10, 2018 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 4.6.2018. at 13:02, hard_rock je napisao: Planiram u Backu Topolu, ako neko bude isao sa foruma neka se javi. Kako za sada stvari stoje dolazim sa kumom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 10, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, Nemus said: Kako za sada stvari stoje dolazim sa kumom. ja sam tamo 99% ako ne bude padala kisa u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 10, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, hard_rock je napisao: ja sam tamo 99% ako ne bude padala kisa u subotu. I mi planiramo u subotu, negde oko 13h da krenemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 10, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, ThePainkiller said: I mi planiramo u subotu, negde oko 13h da krenemo... Ja cu poslepodne isto da banem, cucemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 10, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Naisao na ovaj tekst na fb-u https://mkpanter.com/moto-sustret-kula-2018/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 10, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, hard_rock je napisao: Naisao na ovaj tekst na fb-u https://mkpanter.com/moto-sustret-kula-2018/ Moram da dodam da je ove godine skup u Kuli dobrano omašio poentu... Na stranu to što se naplaćivao ulaz (ajd nije ni puno po motoru 300 din), ali dve različite muzike mi nikako ne ide u glavu. Dok je sa bine prašio rok/metal bend, pod šatorom se mogao slušati ultra-mega-giga- turbo šit, sa sve Cecom i njenim (nazovi) hitovima. Da bi seljana ugođaj bio potpun, umesto striptizeta (i go go igračica) na stolovima za igru su bili, do pojasa skinuti, kršni znojavi momci, koje je, valjda, ponela turbo folk atmosfera. Ljudi je bilo eto tek toliko da se kaže da ih ima, motora takođe šačica... Ako je Kulski klub mislio da umesto moto skupa organizuje kirbaj, e i tu su omašili... Čini mi se da je kiša još došla samo kao šlag na tortu da se čoveku smrkne i da poželi da taj dan nije ni seo na motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 10, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio u Kuli, i ne nosim lose utiske. Prvi put sam tamo i prostor za skup mi je bas ok. Ulaz nam nije naplacen, drustvo je bilo dobro a kisa ko kisa, nekome i ona valja. Sa skupa smo krenuli oko 8 sto znaci da nismo ukacili ovaj muzicko igracki performans Sta znam, ja sam misljenja gdje mi je dobra ekipa bice mi dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Jun 10, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pasulj kuvala moja tetka iz kule Pita joj je jos bolja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jun 10, 2018 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, hard_rock je napisao: ja sam tamo 99% ako ne bude padala kisa u subotu. Mi smo tamo u petak i subotu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 10, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, munjasever je napisao: Pasulj kuvala moja tetka iz kule Pita joj je jos bolja Pasulj je bio fantastican! Ja se ne secam da sam igde jeo bolji pasulj na moto skupu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Jun 11, 2018 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, draki je napisao: Ja sam bio u Kuli, i ne nosim lose utiske. Prvi put sam tamo i prostor za skup mi je bas ok. Ulaz nam nije naplacen, drustvo je bilo dobro a kisa ko kisa, nekome i ona valja. Sa skupa smo krenuli oko 8 sto znaci da nismo ukacili ovaj muzicko igracki performans Sta znam, ja sam misljenja gdje mi je dobra ekipa bice mi dobro Kako može biti dobro ako si u 8 krenuo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 11, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, SlobodanR1 je napisao: Kako može biti dobro ako si u 8 krenuo Vidis da moze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Jun 11, 2018 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ih kakva bi tek slika bila da je u 01 h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 11, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, SlobodanR1 je napisao: Ih kakva bi tek slika bila da je u 01 h U jedan si samo znojave momke bez majice mogao da vidiš... od devojaka ni traga ni glasa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jun 11, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 10.6.2018. at 16:43, ThePainkiller je napisao: I mi planiramo u subotu, negde oko 13h da krenemo... VIDIMO SE U TOPOLI 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jun 11, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 10.6.2018. at 19:10, ThePainkiller je napisao: Pasulj je bio fantastican! Ja se ne secam da sam igde jeo bolji pasulj na moto skupu... pozdrav za kuvara ...pasulja bio stva,rno vrhunski ,,,bolji od našeg..100 posto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...