sremac72 61 Napisano Maj 4, 2018 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima koliko vas ima. Sam naslov kaže šta tražim. Fotka je na forumu ali već dva dana pokušavam i nema je nigde. Da pojasnim malo, na fotki je neko od naših kolega kako prolazi krivinu, dok devojka(žena?) sedi iza i ladno tipka poruke na mob. Moram da nadjem da mojoj Genovevi pokažem kako može da se opusti dok se vozi i da nije obavezno da izviruje non-stop i prati put koji već ja pratim. Nisam brz vozač i nisam siguran da bi tako prošao kroz tu krivinu nego samo da se ona malo opusti. Hvala onom ko nadje fotku.... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 4, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan To beše stavljeno još pre par godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Maj 4, 2018 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa predpostavljam da ima dosta vremena ali kontam mozda ce videti onaj koji je postavio pa da me uputi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Maj 4, 2018 Ne silazi, 4812 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa predpostavljam da ima dosta vremena ali kontam mozda ce videti onaj koji je postavio pa da me uputi....Мислим да ту "нема спаса" имаш сувозача који се не боји или контролише страх у најмању руку, и истог који то једноставно не може да победи.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Maj 4, 2018 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna fotka, ali ovo nije ni jedan nas kolega, vec neki random par na motoru, slika je iz Amerike sa cuvenog "tail of the dragon" planinskog puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13873 Napisano Maj 4, 2018 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, sremac72 said: Pozdrav svima koliko vas ima. Sam naslov kaže šta tražim. Fotka je na forumu ali već dva dana pokušavam i nema je nigde. Da pojasnim malo, na fotki je neko od naših kolega kako prolazi krivinu, dok devojka(žena?) sedi iza i ladno tipka poruke na mob. Moram da nadjem da mojoj Genovevi pokažem kako može da se opusti dok se vozi i da nije obavezno da izviruje non-stop i prati put koji već ja pratim. Nisam brz vozač i nisam siguran da bi tako prošao kroz tu krivinu nego samo da se ona malo opusti. Hvala onom ko nadje fotku.... Mislim da se slika pojavila u ovoj temi mrzi me da trazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13873 Napisano Maj 4, 2018 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto jeste i to bas ova slika sto je kolega postavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Maj 4, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan jeste ova je bila postavljena u nekoj temi vrhunska je a posebno sto je na najboljem motoru koji se tesko prodaje suzuki gsx f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Maj 4, 2018 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puuuuno. To je ta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Maj 5, 2018 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Žena je videla i kaže baš je opuštena, kaže opustiću se i ja ali TI ne moraš baš tolko da se opustiš.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 6, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Standardna priča. Žena se opušta a muškarac se napinje Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Maj 7, 2018 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan One se brate napnu jednom posle devet meseci i to nam nabijaju posle jako dugo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 7, 2018 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan One se brate napnu jednom posle devet meseci i to nam nabijaju posle jako dugo...Hahaha, ovo odmah u izjava dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...