Stevan85 121 Napisano Maj 2, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem bocne kofere po normalnoj ceni. Potrebno je da pasuju na nosac kao na slici, ne znam kako se tacno zove. Prednost kappa/givi, mogu i ostali.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Maj 3, 2018 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Morace ipak Kappa i Givi jer je ovo Monokey sistem kacenja. Mogu i kineske kopije ali i tu gledaj da ne promasis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 121 Napisano Maj 3, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ali sam video da ima i od drugih proizvodjaca. Dakle monokey sistem kacenja, ko ima neka ponudi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 3, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao Nonfango kofere koji koriste naizgled isti sistem, samo su neki razmaci drugačiji. Čisto da imaš u vidu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 121 Napisano Maj 4, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu. I dalje aktuelno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 121 Napisano Maj 8, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno, ide lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...