theDjasmu 0 Napisano April 30, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz društvo, predstavio sam se u adekvatnoj temi. Treba mi informacija. Koja je oznaka baterije/akomulatora za Paseo 50? Izvadio sam staru jako davno a nisam zapamtio oznaku. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midjo 107 Napisano April 30, 2018 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam izguglao, to je generički kineski 4T skuter (kao i moj :D). Nebitna je oznaka, bitno je samo da je 12 volti i da može da stane u kućište. Vjerovatno je to kapacitet negdje oko 4-6 amper časova. Naravno da možeš uzeti i veći kapacitet, ali je tada akumulator veći i neće moći stati na svoje mjesto. Ako nemaš problema sa paljenjem i ako pali iz prve, kapacitet je nebitan i možeš uzeti i 4 amper časa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theDjasmu 0 Napisano April 30, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan E to mi je i trebalo. Premeriću ja kućište pa ću shodno tome uzeti. Hvala ti puno na pomoći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midjo 107 Napisano April 30, 2018 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu. Evo slika mojih akumulatora, desni je od 9 Ah, od 125cc motocikla, lijevi je od 4-6 Ah (ne znam tačno jer Kinezi lupaju brojke), od 50cc skutera, međusobno su kompatibilni, probao sam ih, jedino što ovaj veći ne stane u skuter, uglavnom bitne su samo dimenzije (shodno tome je kapacitet veći ili manji). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theDjasmu 0 Napisano Maj 3, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako to izgleda. Koliko sam uspeo da se informišem trebalo bi da ide akomulator ove oznake. YTX5L-BS 4Ah D+ 70A dim(DxŠxV)114x71x106. Jedino nisam siguran da li je d+ ili l+. Jel znaš možda na ovoj slici da rastumačiš koja je koja žica, odnosno jel crvena ili zelena plus. Struja mi jako slabo ide od ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesidente 48 Napisano Maj 4, 2018 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sto je lepa ta klema na pus naponu,obavezno je ocisti. Crvena zica je plus,to je sigurno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...