NIKOLA 1 834 Napisano April 30, 2018 MK Obrenovac, 563 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam pazario drugu masinu (TDM850) stara ide u oglase. Motor u odlicnom stanju, u prvoj boji. Redovno odrzavan i servisiran. Motor je 1997godiste i presao je 49200km. Prosle godine stavljeni novi lanac i lancanici, prednje plocice na pola, zadnje nove, diskovi odlicni, gume dobre ( uz motor dajem jos jednu zadnju gumu). Motor je zimus komplet servisiran: zamenjen antifriz, nove svecice, filter vazduha, ulje u kocnicama, semerinzi i ulje u viljusci, lezajevi u tockovima, karburator ociscen i nastelovan, ulje i filter ulja su zamenjeni pre 3000km ( dajem i novi filter ulja u rezervi).Od dodatne opreme poseduje kofer GIVI 45L, povisen vizir, uticnicu 12V, udobnije sediste, fabricki alat.....Motor je 35kw i moze da se vozi sa A2 kategorijom.Registrovan je do 14.11.2018 Cena 1600e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1461 Napisano Maj 1, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovde postavio temu da tražim za komšiju ovako nešto. Odoh da je zaključam . Računaj da je kupljeno ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Maj 1, 2018 MK Obrenovac, 563 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom novom vlasniku, da ga lepo sluzi kao i mene sto je sluzio i da se lepo navoza sa njim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...