Zivko 301 Napisano April 29, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dajem usluzni oglas za prijatelja. Na prodaju bmw k1200s sa predjenih 22000 km. Motor kupljen od drugara iz leskovca dovezen u bg i prijatelj se predomislio u vezi motora. Ne odgovara mu nacin voznje i sedenja. Motocikl uvezen iz svajcarske. Placeni troskov i spreman za registraciju. Poseduje rezervni kljuc i servisnu knjizicu. Poslednji servis uradjen na 19000 km.uz motor idu bocni bmw koferi koji se otvaraju istim kljucem. Motocikl je bukvalno kao nov, bez ikakvog ostecenja i mane. Nema nikakvih ulaganja osim registracije. Cena za pocetak 5400 evrica i podlozna korekciji za pravog kupca. Motocikl je kod mene u garazi na Novom Beogradu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 301 Napisano April 29, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih telefon za kontakt. 0638323750 Zivko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 29, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mislis 122000?Salim se ja malo.Verovatno garantuje kilometrazu na neki nacin. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 301 Napisano April 29, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Motor stvarno izgleda kao nov. U servisnoj pise kad je zadnji pregled uradjen. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 29, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ta Svajcarska je cudo, motori tamo stoje u izlozima i ne voze se. Ali koji god rasklopis nadjes pola neoriginalnih sarafa na njemu. Izvinjavam se za off, bilo je jace od mene, valjda zbog iskustva? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 301 Napisano April 29, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Salu na stranu motor stvatno dobro izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3944 Napisano April 30, 2018 Astro Puki krsi sva pravila!, 956 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Utjerivac je napisao: Ta Svajcarska je cudo, motori tamo stoje u izlozima i ne voze se. Ali koji god rasklopis nadjes pola neoriginalnih sarafa na njemu. Izvinjavam se za off, bilo je jace od mene, valjda zbog iskustva? Kupio prosle nedelje drug od mog druga FZ 1000 sa 32000 km iz svice, od prodavca ovde u SRB. Sredjen i ubedljiv na oko da toliko km ima. Uzeli da mu promene ulje i filtere ,kad u kutiji filtera vazduha pise poslednji servis 112 900km. Ovo nema veze sa ovim oglasom ,meni se ovaj motor mnogo svidja i menjao bih se uz moju doplatu ako ta varijanta tvom drugu uopste odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 301 Napisano April 30, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi. Prenecu pa ako odgovara saljem poruku na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...