Skebo 0 Napisano April 26, 2018 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan skuter koji sam kupio od vlasnika koji je motor odjavio i vratio tablice nisam pravio kupoprodajni ugovor sa njim znali smo se imam njegov kupoprodajni ugovor sa njim i predhodnim vlasnikom to mi je dao i saobracajnu medjutim ja bih sad da prodam taj motor ali je taj moj drug preminuo a motor se vodi na njega sta sada uraditi da se proda motor moze li se prevesti direktno potencijalnom kupcu kako ide celokupna procedura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7752 Napisano April 27, 2018 -, 1753 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Cekas da se zavrsi ostavinska rasprava... Kome pripadne skuter, sa tom osobom (ti ili ako uspes da ga prodas u takvom stanju, taj ko je kupio od tebe) se pravi kupoprodajni ugovor i posle ide dalje za prevod i registraciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...