Stole29 1 Napisano April 26, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Baotian speedy Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,nov sam na ovom forumu. Bicu kratak, trenutno vozim skuter 50cc koji sam dobio na poklon,koji nije ni bitan,ali je dovoljan bio da shvatim da su 2 tocka za mene vise nego 4. Naime, zelim da uzimam nesto jace,trenutno polazem A2 kategoriju(Nemam godine za celu A), pa me zanima koji je motor odlican za pocetak? Gledao sam pedu x road, bacio sam oko i na yamahu tdr 125. Treba mi predlog,savet i misljenje iskusnijih. Hvala u napred! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano April 29, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,nov sam na ovom forumu. Bicu kratak, trenutno vozim skuter 50cc koji sam dobio na poklon,koji nije ni bitan,ali je dovoljan bio da shvatim da su 2 tocka za mene vise nego 4. Naime, zelim da uzimam nesto jace,trenutno polazem A2 kategoriju(Nemam godine za celu A), pa me zanima koji je motor odlican za pocetak? Gledao sam pedu x road, bacio sam oko i na yamahu tdr 125. Treba mi predlog,savet i misljenje iskusnijih. Hvala u napred!Uzmi pedu ili kymco k pipe. Oba su nova ispod 2000e. Samo vidi koji je kvalitetniji. Vozis 2 - 3 god, malo skupis kesa i onda I kada prodas taj motor, ponovo postavi temu za kupovinu prvog ozbiljnog motora. Do 150cc nemas trenutno bas neki izbor. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole29 1 Napisano April 29, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Baotian speedy Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, milosmc said: Uzmi pedu ili kymco k pipe. Oba su nova ispod 2000e. Samo vidi koji je kvalitetniji. Vozis 2 - 3 god, malo skupis kesa i onda I kada prodas taj motor, ponovo postavi temu za kupovinu prvog ozbiljnog motora. Do 150cc nemas trenutno bas neki izbor. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Hvala puno,razmislicu,pa javljam sta sam odlucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Maj 3, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i Yamahu YBR 125 2006-2008 godiste. Ima klasican izgled, i mislim da ce ona drzati cenu mnogo bolje nego Peda.https://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_ybr_125_2006.php 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...