Savan 8689 Napisano April 26, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sad nešto razmišljam, nas predobri i jako cenjeni @štampar će to odraditi svakako da nema zamerke ali... sto u startu nisi odabrao neki drugi materijal, neki npr sto ne rdja? Verujem da cena nije ne znam koliko skuplja za 2 takve sitnice i da je rad tu najveća stavka Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano April 27, 2018 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Savan said: Sad nešto razmišljam, nas predobri i jako cenjeni @štampar će to odraditi svakako da nema zamerke ali... sto u startu nisi odabrao neki drugi materijal, neki npr sto ne rdja? Verujem da cena nije ne znam koliko skuplja za 2 takve sitnice i da je rad tu najveća stavka Pa nije baš tako, a i prohrom ne može svako da radi. edit: Obično ga strugari nemaju na stanju, a i nema svuda da se kupi. Čelik svi imaju na dohvat ruke (ili noge). Inoks se teško obrađuje, pa treba više vremena za izradu. Mislim da bi ti šrafovi bili tri, četiri puta skuplji od prohroma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...