dragan_alumiroi 798 Napisano April 23, 2018 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kišno odelo Oxford, 3XL, kupljeno u Barelu i nošeno jedan dan. Činilo mi se da može da prođe što se tiče veličine ali su mi rukavi ipak prekratki. Može da se izvrne i spakuje u "unutršnji džep" i nosi kao torbica. Visina (kragna-nogavica) i širina (rukav-rukav) su oko 180cm. Cena 5000 din. Kišno odelo Oxford Dry Phone, futrola za mobilni sa nosačem, nošena na početku jedne vožnje ali mi previše zaklanja cajger i ne ide na nosač koji imam. Cena 2000 din. Moto-Detail 2-in-1 Waist-/Tankbag With Magnet, nošena par puta na starom motoru, novi ima plastični "rezervoar-gepek". Cena 20e Torbica sa kaišem na struku i butini, velika, puno džepova. Cena 1000 din. 062-1844632 Dragan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 26, 2018 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajmo kolege, ovo je sve obavezna oprema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 3, 2018 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...