RatkoRajic 45 Napisano Decembar 15, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Zigi011 said: Daj predlog Mislio sam zrenjaninskim prreko titela novi sad fruska gora pa starim novosadskim nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Decembar 15, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Zigi011 said: Daj predlog 0646167334 pa se javi ako si raspolozen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Decembar 15, 2019 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad sam video poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Decembar 15, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Predivan dan za vožnju... Ja opalio krug po Fruškoj, sreo usput samo jedan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Decembar 15, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo ih je bilo na putu 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9677 Napisano Decembar 15, 2019 Drug član, 1466 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast kolega! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Decembar 15, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bajker71 said: Svaka čast kolega! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Decembar 15, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lijep pogled, dgje je slikano? Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Decembar 15, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Bigor said: Lijep pogled, dgje je slikano? Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Titelski breg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 75 Napisano Decembar 15, 2019 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas kod plavog mosta videh Varadero isti kao tvoj u smeru ka Nisu. Negde oko 14h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Decembar 15, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Ssone said: Danas kod plavog mosta videh Varadero isti kao tvoj u smeru ka Nisu. Negde oko 14h. Ja sam se vratio negde oko 15 ali preko autokomande pa na bulevar JNA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1877 Napisano Decembar 17, 2019 Drug član, 1116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo iskoristili vikend: @milos-v, @Krmco , @ProMaster i ja Lagana vožnjica do restorana Vinogradi u Grockoj, pa preko Zaklopače i Vrčina na Avalski i natrag za BG. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10189 Napisano Februar 3, 2020 Drug član, 3366 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Napravih neki krug po mojoj opštini, otvorila se sezona, a i makina da se nadiše čistog vazduha... slikah se na Garaškom jezeru... iz ovog jezera se voda pumpa u jedno manje, Bukuljsko jezero, na njemu je Kolektor, iz njega AR troši vodi... još ima možda jedno punjenje ev. dva i to je to, samo nas poplava može spasiti... picture share 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10189 Napisano Februar 3, 2020 Drug član, 3366 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Februar 3, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Druže Shoyyka, gledaj to sa vedrije strane - sada ćete umesto vode morati da pijete pivo... A ribe ćete "nabadati" po koritu ko đubretari papiriće... Pozdrav iz NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10189 Napisano Februar 3, 2020 Drug član, 3366 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ZoraNS je napisao: Druže Shoyyka, gledaj to sa vedrije strane - sada ćete umesto vode morati da pijete pivo... A ribe ćete "nabadati" po koritu ko đubretari papiriće... Pozdrav iz NS Pozdrav druže... ne vredi, ja i alkohol nikako nismo kompatibilni tako da ga ne okušam... Ka' ćemo u neku vožnjicu opet? Nadam se sa nekom novom mašinom! Srećna prodaja... i kupovina pravog! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Februar 3, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas mi je stigao zamenik (Yamaha MT-09 Tracer) pa se osećam kao dete kada dobije novu igračku... Sada treba par nedelja oko papirologije, prevođenja i registracija pa mi je pomalo drago što dolazi lošije vreme - da me ne vuče napolje. Kawu nisam još prodao, ali bi moglo i to da bude uskoro rešeno. Što se vožnji tiče, nadam se da ćemo i ove godine lunjati Srbijom, Balkanom, a može i dalje... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10189 Napisano Februar 4, 2020 Drug član, 3366 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, ZoraNS je napisao: Evo danas mi je stigao zamenik (Yamaha MT-09 Tracer) pa se osećam kao dete kada dobije novu igračku... Sada treba par nedelja oko papirologije, prevođenja i registracija pa mi je pomalo drago što dolazi lošije vreme - da me ne vuče napolje. Kawu nisam još prodao, ali bi moglo i to da bude uskoro rešeno. Što se vožnji tiče, nadam se da ćemo i ove godine lunjati Srbijom, Balkanom, a može i dalje... Oooo već stigao... sa srećom... Ove godine moramo Rumuniju obići... dogovaraćemo se, ima nas više... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Februar 4, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, shoyyka je napisao: Oooo već stigao... sa srećom... Ove godine moramo Rumuniju obići... dogovaraćemo se, ima nas više... Sjajno!! Ja se već duže vreme "oštrim" da obiđem Rumuniju, pa bih se rado pridružio grupi. Jedino što ne bih da to bude nešto expresno u par dana, nego barem 5-7 dana... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Februar 4, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam u nedelju rasplaio vožnjicu Bg-Aranđelovac, u centar na kaficu uz čašu izvorske kisele vode, pranje motora, pa kod bake na domaću pitu krompirušu. Obožavam taj grad. Obožavam i put do tamo, preko Kosmaja i pauze kod manastira Tresije, Nemenikuće i Ranilovića. A u povratku Mladenocac pa preko Ralje. Uživao sam ko malo dete, mislim da sam sve vreme bio nasmejan. Temperatura ko da je leto (što neko dobro reče, kao da ne meri isti termometar temperaturu pred kraj sezone u novembru/decembru, i pred početak u februaru/martu. Februarskih 16 mi je dva put toplije od novembarskih 16... ) Nisam mogao da verujem da sam usput sreo svega dva motora.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1112 30 Napisano Februar 4, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan E mare da si tuda prolazio u subotu sreo bi mnogo vise motora. Mi smo od Kosmaja nastavili Mladenovac, pa preko brda na Vodanj i u Grocku. Vreme je bilo idealno za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Februar 4, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Nikola1112 said: E mare da si tuda prolazio u subotu sreo bi mnogo vise motora. Mi smo od Kosmaja nastavili Mladenovac, pa preko brda na Vodanj i u Grocku. Vreme je bilo idealno za voznju. Ekstra, znam i tu rutu. Nisam bio tu, došao sa podugačkog službenog puta umoran u nedelju u 1 ujutru, u 8 ustao i prvo što sam uradio, garaža, motor, paljba!!! Neprocenjivo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Bravo marek1987 druže, ne puštaj korman iz ruku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 15, 2020 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 15, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sustina posedovanja motocikla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...