dragan_alumiroi 798 Napisano Octobar 26, 2018 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze i tako nego, na pumpi mozemo da napravimo pauzu pa kad ko stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 26, 2018 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kako god vam odgovara...samo recite vreme...da li odgovara oko da budem oko 10h na Očagama...otprilike recite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Octobar 26, 2018 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda pre 10:30-10:45. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Octobar 26, 2018 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ok @makikt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Octobar 26, 2018 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Auh gde mi odosmo Ja mislila malo da se provozamo po Rudniku ili do Lisina a stigosmo do Tare. A skoro sam i tuda vozila, eno piše u putopisu ... I kako sad čovek da kaže neću Ajde onda idemo Jel u 9,30 kod 1000 ruža? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Octobar 26, 2018 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da u 9:30. Mozemo i drugde, imas neku ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Octobar 26, 2018 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Hajde ovako,da ja ne jurcam a i da me ne cekate.Ako bude spavanje gde bi to bilo pa da stignem na spavanje pa sa ekipom sutradan nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Octobar 26, 2018 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Kod 1000 ruža je ok, bolje nego negde da zalutam pa da me čekaš Pošaljite telefone na pp da budemo u kontaktu ako se izgubimo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 26, 2018 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Smislite neki kompromis zbog kolege Vazlana...mogu ja da vam se pridružim i negde drugde... 069 780-113 Milan-Šojka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Octobar 26, 2018 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Za mene smisljeno.Ako se sve poklopi cekam vas u Loznici. Zlatko 063 427-322 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Octobar 26, 2018 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ok, dogovor je da se Maja i ja nadjemo u 9:30 na pumpi Cryogas kod Orlovace i nastavljamo po dogovoru. Nalazimo se sa Milanom kod Ocaga oko 10:15 i sa Zlatkom oko 13:30 u Loznici. Dogovoricemo se za spavanje usput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 26, 2018 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Ljubovije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Octobar 27, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci osim svaka cast! Bas mi je zao sto ne vozim danas a ni sutra zbog posla..al drago mi je zbog vas! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Uvek je lepo imati nove prijatelje... application screenshot 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan online pic upload Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Debelo brdašce... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Dragan alumiroi Zez zem Makikt Hvala za današnje druženje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Octobar 27, 2018 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, shoyyka je napisao: Debelo brdašce... Danas sam ti bas hvalio motor, covek sa foruma inace prijatelj moj koji poznaje kawe... Prosto mu je cudno kada rekoh da radi i zvuci kao Honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, N.F.S. je napisao: Danas sam ti bas hvalio motor, covek sa foruma inace prijatelj moj koji poznaje kawe... Prosto mu je cudno kada rekoh da radi i zvuci kao Honda Hvala druže...iskreno sve sam bliže da ga ostavim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Octobar 27, 2018 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma napreduj ako se prilika ukaze, nema vezivanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...