zlig0r 2009 Napisano April 15, 2018 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen Avgusta 2016te, Suzuki GSF Bandit 600, 1996 godiste, u S verziji, 57kw, 25000km . registrovan do 05.05.2018, od kako je kod mene uradjeno je sledece: Originalan korman zamenjen Protaper-ovim i monitrani novim tegici i rucke Zamenjene gume, montirane nove Continental Conti Motion 120/60-17 i 160/60-17 Kompletno peskiran, plastificiran i ofarban Zamenjeni SVI lezajevi novim Stavljeni novi Magazi retrovizori. Montirani originalni nosaci fara i montiran far sa yamahe MT03 Zamenjeno ulje u vilama, stavljeni novi semerizni, dust protektori i stitnici vila. Stavljen alu stitnik hladnjaka Montirana ralica i crash barovi Zamenjana sajla gasa i sajla kvacila Majstor Bokilic odradio sredjivanje karburatora Majstor Stiv iz Nisa sredio sediste Majstor Robert napravio Ada Race izduv Montirane jack up kit iliti koske, zadnji kraj vise podignut Montirane nove rucke kvacila i kocnice Postavljen digitalni voltmetar sa 2 usb uticnice (2,1 i 1A) Montiran Hepco&Becker nosac topcase-a i bocnih kofera Montiran MRA "Racing-Screen for Naked-Bikes" Zamenjena slavina za gorivo Zamenjena guma preko koje klizi lanac na zadnjoj vili Montiran KOSO RX1N digitalni sat sa analognom obrtaljkom Montirano providno LED stop svetlo Ispolirane izduvne grane Zamenjeni lanac i lancanici (zlatni DID 530 VX i JT lancanici) Zamenjeno ulje i filteri, iridium svecice Zamenjen mehanizam za kvacilo na koji se kaci sajla kvacila novim Od opreme koja ide uz njega tu su: 3 kljuca (2 novi i 1 originalan) DB killer za AdaRace Originalni satovi Originalno crveno stop svetlo Komplet maski i vizir za S varijantu (ofarbano u istu boju kad i motor) Mali blatobran ispod repa (u sirivom stanju, nije ofarban) Stare obe gume (valjaju za paljenje ) Originalna slavina Originalne koske Stari lanac/lancanici Originalan auspuh Cena 2150E 063 71 73 162 Igor Opcionalno: Topcase kofer Kappa 49l Moto Detail Bisage SVE o motoru imate u mojoj temi, od pocetka do kraja, od kupovine do prodaje: razlog prodaje je ovaj lepotan, tako da nikakve opcije sem kinte mi ne rade posao... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2009 Napisano April 15, 2018 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 15, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor vredi svaki dinar. Koliko truda je ulozeno u sredjivanje, mora biti lepota za videti. Mislim na bandita, ne na yamahu 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14003 Napisano April 15, 2018 Integrisan, 7707 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Greh je što si uklonio okrugli far, jer isti je institucija i definicija motocikla. Analogni instrumenti takođe Odličan primerak, u zdravlju sledećem vlasniku sa preporukom da montira USD napred 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2009 Napisano April 15, 2018 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan na zalost, kupljen je u S verziji, i nikad nisam naleteo na originalan far od N verzije...da jesam, siguran sam da projekat ne bi otisao na ovu stranu u svakom slucaju, idu uz njega originalni nosaci i distanceri za N verziju, kao i originalni hromirani satovi, tako da buduci vlasnik lako moze da ga vrati i u originalnu S ili originalnu N verziju... 3u1 motor sto se tice USD, prilicno sam siguran da bi zavrsila na njemu da ostaje kod mene...no VMax uleteo klizecji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano April 15, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno sve odradjeno u meru, k'o fabricki, obzirom sta sve ide uz njega i cena je krajnje korektna, da sam bez motora ne bih dva puta razmislio i onako vec neko vreme razmisljam o banditu za sledeci, srecno sa prodajom! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2009 Napisano April 15, 2018 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan hvala. sad mi palo na pamet. ako nekom igra ulogu...imam drugaricu iz BG, koja bi da udje u moto svet..trazi motor do 500ccm, gleda konkretno nejkede...zapeo joj za oko cb500 trenutno...sto da ne ako troje ljudi moze da bude zadovoljno...to je jedini nacin zamene, ali indirektnog tipa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 664 Napisano April 15, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Od ovog je postojao samo jedan bolji Bandit u Srbiji.. Niletov, ali on vise nije na prodaju Salu na stranu, pratio sam projekat od prvog dana, motor sredjivan i radjen s ljubavlju. Ko uzme nece se pokajati sigurno. Srecna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano April 16, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ti prodaješ lepotana, zbog rugobe. ... al lepota je u oku posmatrača. .. Naj naj naj Bandit u Srbiji i sire Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2009 Napisano April 16, 2018 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pogresi covek! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1046 Napisano April 16, 2018 Drug član, 3011 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ladno ti glavi kontakt brava.... Ccc Odlican primerak, nazalost tu skolu prerade i full sredjivanja sam licno prosao. Kod nas se takvi motori na kraju prodaju ispod vrednosti fabrickih, jedino ako budes imao srece pa naletis na poznavaoca tematike koji ima kintu..... Srecno sa prodajom! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23701 Napisano April 16, 2018 Integrisan, 9969 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve prelepo sem tog blatobrana napred koji ne prati liniju tocka... Sretnu prodaju zelim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2009 Napisano April 16, 2018 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan znam znam, sve mi je jasno...shodno tome je i ta cena koja jeste...ode gomila para niz vetar...no siguran sam da ce se naci buduci vlasnik... sto se tice blatobrana, vec ste mi skrenuli paznju da sam pogresno okrenuo nosac, bice rotiran pre nego sto ga novi vlasnik istera iz garaze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7454 Napisano April 16, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Meni jedino taj far bode oci strasno Ostalo je super. I sat je ok, ako potpuno sve funkcionise na njemu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2009 Napisano April 23, 2018 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Prvi covek koji je dosao da vidi motor ga je i kaparisao, dolazi popodne da ga preuzme 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15859 Napisano April 23, 2018 moto merkat °°, 4985 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Znaci od sada samo pravo Ovakav ishod je i bio ocekivan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 23, 2018 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, zlig0r je napisao: Prvi covek koji je dosao da vidi motor ga je i kaparisao, dolazi popodne da ga preuzme Stize Yamaha onda, drzim te za rec da probam kako ide Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2009 Napisano April 23, 2018 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Mind Resetting je napisao: Stize Yamaha onda, drzim te za rec da probam kako ide 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 23, 2018 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, zlig0r je napisao: Da da video sam na Fb si mi pustio, vidim i da je vec u garazi... nemoj samo da farbate tockove ko na onoj Ruzinoj crvenoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2009 Napisano April 23, 2018 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan jok, al cu ga farbam u crveno, kazu da crveni najbrze ide Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 23, 2018 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, zlig0r je napisao: jok, al cu ga farbam u crveno, kazu da crveni najbrze ide Ma farbaj u sta god oces samo tockove ne dirajte Meni se bas svidja tako zut, mora da leti roj insekata za njim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2009 Napisano April 23, 2018 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan sad je i zvanicno, bandit vise nije moj, ode u prestonicu...nek sluzi momka kao sto je mene... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2009 Napisano Novembar 8, 2018 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan javio mi malo pre vlasnik mog bivseg bandita da ga je turio u oglase, kaze ne stize da ga vozi, greota da stoji....pa reko mozda je nekom zanimljivo.... https://www.polovniautomobili.com/motori/13341288/suzuki-bandit Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Novembar 9, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje? A jel ovako prerađen motor može sada da se registruje ili je neophodno cimati se sa AMSS? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2009 Napisano Novembar 9, 2018 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ga je on i registrovao po "novom". i far i vizor i km sat su brendirani, nisu kina, tako da kontam da nema problema...mozda bi te u jednom tehnickom zezali, ali u sledecem vec ne..jer zezaju i za potpune gluposti...no uz motor ide i apsolutno sve originalno, tako da u najgoem slucaaju, da nigde ne puste da prodje (sto sam 99,999% siguran da je nemoguce) za pola dana posla je taj motor vracen u fabricko stanje... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...