drs 16130 Napisano April 8, 2018 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Znači ovako: Markez da ide na doping kontrolu; Učio da ide u pizdu materinu; Za Milera da se uvede nagrada Moralni Pobednik; Za Lorenca savet da promeni psiho-terapeuta; Vinjales može kod Lorencovog bivšeg psiho-terapeuta; Hvala CC, Zarku i AR na muškom trkanju. 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13559 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze i Zarko sa MM nista bolji nije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16905 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzgred, oko mm, kao sto je pedro jednom rekao za pokojnog 58, mnogi vozači bi možda mogli da voze sa istom dozom rizika, ali biraju da imaju više obzira prema ostalima.. Ili je to beše rekao 99? Nebitno, poenta stoji.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano April 8, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Rosi i Vinjales su se trebali sudariti i izbaciti kad su vidjeli da ce idiot da ih krug stigne a Zarko na podijmu. Još samo HS da ih je prosao i nema dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13559 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, severian said: Uzgred, oko mm, sto je pedro jednom rekao za pokojnog 58, mbogi vozači bi možda mogli da voze sa istom dozom rizika, ali biraju da imaju više obzira prema ostalima.. Ili je to beše rekao 99? Nebitno, poenta stoji.. Tako je ali realno ovo vazi i za Zarca. Nije njemu ovo prvi put da se sa 20m iza zaleti u sred motora sa unutrasnje strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13559 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Janone dingospo za MM i Zarca 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano April 8, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Za 99 bi mnogo bolja bila, "nije vazno pobediti, vazno je ucestvovati". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16130 Napisano April 8, 2018 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ama bre, Lalo, okani mi se Žarka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16905 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, dvlns je napisao: Tako je ali realno ovo vazi i za Zarca. Nije njemu ovo prvi put da se sa 20m iza zaleti u sred motora sa unutrasnje strane Nema većeg navijača 05 od mene, još rano od moto2, ali se slažem 100%. Pretera ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano April 8, 2018 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, veljabandit je napisao: Samo onda nek kazne i Zarka ili je Pedro sam pao?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13559 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, drs said: Ama bre, Lalo, okani mi se Žarka Pravda za Janonea. Njega su svi zvali idiot kad je radio isto 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16905 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zarco to onako intelektualno proračunato 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 8, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pravda za Ianonea, pričam ja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16905 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego, taka nakagami 3x više poena u generalnom od 99, a sarin 9x više. Harakiri, majke mi:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li neko vise okaciti taj klip mm i rosija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13559 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad su vec poceli da smisljaju nova pravila ja saljem predlog da dozvole jedno namerno obaranje po trci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano April 8, 2018 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sad odjednom iznenađenja kako ko vozi kada se to vrlo dobro zna i toleriše se dok se ne desi neko veliko sr**e? Sve su to trkački incidenti, Dorna je uvela taj termin nema tu razlike ili bi barem tako trebalo da bude. 93 ovde demonstirao silu, jeste preterao kod obilaženja ali kod njega i kod nekih drugih to nije prvi put. Za ostale sramota kada pogledaju lap analysis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 8, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, dvlns said: Kad su vec poceli da smisljaju nova pravila ja saljem predlog da dozvole jedno namerno obaranje po trci A hendikep za Ianonea? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13559 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Dexterr said: A hendikep za Ianonea? On ce naci nacin da napravi lancanu reakciju ne brinem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano April 8, 2018 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Zajebavaš ili? Ja sam upravo na drugo stavio njega a markeza na prvo.Mislim da je CC vrhunski vozac (da me ne razumes pogresnk) i imao je vrhunski vikend u Argentini, ali neko ko za 7 godina ima 3 pobede ne moze da kaze da ocekuje da pobedi na nekoj trci - pogotovo posle ovakog cirkusa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 8, 2018 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Uzgred, oko mm, kao sto je pedro jednom rekao za pokojnog 58, mnogi vozači bi možda mogli da voze sa istom dozom rizika, ali biraju da imaju više obzira prema ostalima.. Ili je to beše rekao 99? Nebitno, poenta stoji.. Bas pre neki dan bio dokumentarac na B92 o motogp i poseban deo za svakog vozaca, ovo je Lorenco rekao u "raspravi" na press konferenciji sa pokojnim Sic-om.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Lorenzo da se prebaci u pecarose. Ima jedna dobra reka u Spaniji, Ebro, somovi kapitalci itd. A taman ce mu test vozac objasniti sve pojedinosti oko tog sporta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano April 8, 2018 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Severianu je svrha svega da pljuje po Lorencu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano April 8, 2018 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da Lorenco nije bio u kadru nijednom za celu trku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 8, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte Lalajka da mi sekirate... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...