Pelee 14 Napisano Decembar 1 U prolazu, 58 postova Motocikl: Yamaha Tmax 530 Honda SWT-600 BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam ni ja agresivan vozac i ne vozim taj motocikl cesto 5-6 hiljada km godisnje on je sa punim rezervoarom tezak 245kg e sad malo mi je zbog potrosnje gume sport force se bas potrosi brzo pogotovo na jacim motorima eto zato sam i razmisljao da stavim touring force zato sam i pitao za iskustva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 388 Napisano Decembar 1 U prolazu, 83 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, Pelee said: Pa nisam ni ja agresivan vozac i ne vozim taj motocikl cesto 5-6 hiljada km godisnje on je sa punim rezervoarom tezak 245kg e sad malo mi je zbog potrosnje gume sport force se bas potrosi brzo pogotovo na jacim motorima eto zato sam i razmisljao da stavim touring force zato sam i pitao za iskustva Svako ovde moze izneti svoja iskustva sa razlicitim gumama i svakako da ima mnogo boljih a verujem da ima i losijih koje bas ne opravdavaju cenu i brend. Svakako ti znas najbolje prema svojim potrebama, sta bi ti najvise odgovaralo. Verujem da bilo koju gumu sa tom nekom "GT" oznakom da stavis, da bi svaka izgurala 12000+ km. Za neku klasicnu, "touring", krstarecu voznju svakako preporucujem Touring Force. Moze se sa njom lepo provozati i u krivinama. Michelin Road 6GT preporuka ukoliko hoces maksimalno da ne mislis da li ce guma pustiti negde. Stvarno drzi odlicno. Moje koje su skinute sa motora su dot 2021 i idalje su jako mekane i odlicno su se ponasale iako je sara pri kraju. Osetno mekse od Mitasa koji je recimo mlađi 2 godine. Takođe, primetio sam jos kod Touring Forcea, kada je vec pred zamenu nekako se oseti ta tvrdoca i nije toliko pouzdana. Ali svakako se to resava pravovremenom zamenom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 14 Napisano Decembar 1 U prolazu, 58 postova Motocikl: Yamaha Tmax 530 Honda SWT-600 BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, miljanvasic je napisao: Svako ovde moze izneti svoja iskustva sa razlicitim gumama i svakako da ima mnogo boljih a verujem da ima i losijih koje bas ne opravdavaju cenu i brend. Svakako ti znas najbolje prema svojim potrebama, sta bi ti najvise odgovaralo. Verujem da bilo koju gumu sa tom nekom "GT" oznakom da stavis, da bi svaka izgurala 12000+ km. Za neku klasicnu, "touring", krstarecu voznju svakako preporucujem Touring Force. Moze se sa njom lepo provozati i u krivinama. Michelin Road 6GT preporuka ukoliko hoces maksimalno da ne mislis da li ce guma pustiti negde. Stvarno drzi odlicno. Moje koje su skinute sa motora su dot 2021 i idalje su jako mekane i odlicno su se ponasale iako je sara pri kraju. Osetno mekse od Mitasa koji je recimo mlađi 2 godine. Takođe, primetio sam jos kod Touring Forcea, kada je vec pred zamenu nekako se oseti ta tvrdoca i nije toliko pouzdana. Ali svakako se to resava pravovremenom zamenom Pa eto bio bi zadovoljan da mi traju 11:12 hiljada km jedno dve sezone i to je to posto imam vise motora ne bih da dajem nesto vise novca bitno mi je da je guma solidna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2861 Napisano Decembar 1 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta ta guma, verujem da moze da se nadje Miselin road 5 za ok pare, skoro sam platio 300 eura 120/70 17, 160/60 17, obicna, nije gt, cak i za neke teze i jace ne ide gt. Zbog male razlike se kockati sa voznjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 14 Napisano Decembar 1 U prolazu, 58 postova Motocikl: Yamaha Tmax 530 Honda SWT-600 BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, RankoBg87 je napisao: Koliko kosta ta guma, verujem da moze da se nadje Miselin road 5 za ok pare, skoro sam platio 300 eura 120/70 17, 160/60 17, obicna, nije gt, cak i za neke teze i jace ne ide gt. Zbog male razlike se kockati sa voznjom. Meni ide napred 120/70-17 pozadi moze 180/55 ili 190/50 isto 17 mitas touring force su obe u paru nove 220e ja miseliin nisam mogao da nadjem ispod 42/3 hiljade din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2861 Napisano Decembar 1 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moja dimenzija pre koji mesec bi 300 eura. Xmoto Subotica, najpovoljniji od svih, dot 2024. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4563 Napisano Decembar 2 Drug član, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Boki msm da je pisao da je na TF vozio i Hayabusu i nešto normalnije i nije imao problema. Ja sam zamenio dva kompleta TF bez problema, @kokot ih je vozio na Super Tenere i istrošio ih do krajnjih granica. Što se mene tiče, po kiši izbegavam pešački prelaz i nema problema, a vozio sam po ozbiljno jakim i ozbiljno dugim pljuskovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Decembar 2 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na Touring Force gume @saxi onda kad sam ih ja imao pre 4 god na MT su se dobre pokazale do duse Sport Force a i tad su pricali za Touring Force da se nisu bas pokazale mislio sam da se nesto promenilo znaci nista od njih Ja sam sve svoje Mitaske kupio u Sloveniji, stil vožnje je često bio agresivan i po suvom klizale nisu nikad, jer ih ne bi kupovao zaredom, a vozio sam i Bridgestone, Pireli, Metzeler i bio sam oduševljen Tera Force opancima, a nisam celebrity da me Mitas plaća da ih reklamiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 14 Napisano Decembar 2 U prolazu, 58 postova Motocikl: Yamaha Tmax 530 Honda SWT-600 BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, saxi je napisao: Ja sam sve svoje Mitaske kupio u Sloveniji, stil vožnje je često bio agresivan i po suvom klizale nisu nikad, jer ih ne bi kupovao zaredom, a vozio sam i Bridgestone, Pireli, Metzeler i bio sam oduševljen Tera Force opancima, a nisam celebrity da me Mitas plaća da ih reklamiram Da to je skroz drugi model @Forsberg na pesackom i preko pune iskreno uvek oduzmem gas i budem pazljiv kada pada kisa cak i sa bridgestone batlax koje sam kotistio 3 god oseti se taj prelaz mislim da ne postoji guma koja to ne oseti neka vise neka mane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Decembar 2 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Po kiši se svaka kliza u Srbiji, jer idioti masnim farbama crtaju po putu, i po kiši uvek vozim kao baba, iz predostroznosti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1635 Napisano Decembar 3 Drug član, 982 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio Sport Force+ jednu sezonu na Gixxeru i bile su odlicne, drzale su odlicno (nisam probao po kisi). Jedino sto sam primetio je da se brze trose od ostalih koje sam vozio, ali tada u tom trenutku za tu cenu, bile su skoro pa perfektne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 314 Napisano Decembar 3 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vozio E07+ na F800gs, po meni odlične gume i po suvom i mokrom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1025 Napisano Decembar 3 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan E07+ se ponaša bolje po mokrom od E07, bar zadnja. Primetio sam da je problem u ubrzavanju, ne u kočenju. Ne obaram kad je kiša pa ne znam kako se ponašaju u obaranju.Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 438 Napisano Decembar 5 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan @Pelee kao sto me pomenu @Forsberg imao ih i vjv nikad vise. Nagazio na razdelnu linju u mitaskama po kisi i pao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4563 Napisano Decembar 5 Drug član, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, kokot said: @Pelee kao sto me pomenu @Forsberg imao ih i vjv nikad vise. Nagazio na razdelnu linju u mitaskama po kisi i pao. A dobro, nemoj da si nakraj srca, bilo je jutro, hladno i vlažno (ako nije i kiša paduckala). Nijedna tu ne bi pomogla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Decembar 5 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Od marta TF na VFR-u,prešao sam nekih 6000km većinom sa saputnicom i fino opterećen. Nisu me nigde iznenadile,po kiši sam vozio opreznije,kliznu na farbi tu nema dileme,šine po Bg-u isto za izbegavanje,ali u suštini nemam zamerki,za cenu po kojoj sam ih uzeo - zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 14 Napisano Decembar 5 U prolazu, 58 postova Motocikl: Yamaha Tmax 530 Honda SWT-600 BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, kokot je napisao: @Pelee kao sto me pomenu @Forsberg imao ih i vjv nikad vise. Nagazio na razdelnu linju u mitaskama po kisi i pao. Au brate pa jel moguce da takva guma uopste izadje u prodaji ja sa sport force na mt07 nisam imao problema do nekih 7000km su drzale ekstraa posle toga kanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...