Zuba87 6721 Napisano Avgust 12, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ко зна швабски? Што отеше човеку аутић? Нешто му зарђало одоздо или нека прерада? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 12, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Audi je napravio otvore na cevima pre zadnjeg lonca, zato i grmi kao nevreme. Mercedes je izvadio prigusivace pre zadnjeg lonca, ima upisan izduv sa dozvoljenim 97 DB. Izmereno mu je 100 DB. Bently ima ugradjene klapne na izduvu koje moze po potrebi da otvara preko daljinskog. (zabranjeno naravno) Vozila se oduzimaju i tablice skidaju, kad preprave sve i vrate u normalu idu ponovo na tehnicki, placaju kaznu i slepanje i tek kad sve to zavrse dobijaju ponovo tablice. Mercedes i Bently su vraceni, a vlasnik Audija se nije vise pojavljivao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 12, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nije mu se isplatilo Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 12, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Отишао човек назад у Бугарску и проклиње 2008. годину и улазак у ЕУ! Ове остале сам схватио, Бентлија најлакше, само ми он није био јасан, да л' рђа изгризла ил' шта је?Мотору су само претили због турирања или су му и мерили? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 12, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Motoru su naplatili samo kaznu od 20€ zbog namernog pravljenja buke (turiranja). Prosao je jeftino zato sto nije imao zadnjih nekoliko godina ni jedan prekrsaj. Vozac Audija je dobijo kaznu od samo 200€, pod uslovom da sam odslepa vozilo. Da su oni morali da ga slepaju kostalo bi ga oko 600€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Avgust 15, 2018 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Danas registrovao sa nosačem kofera i rol barom bez problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Avgust 21, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas kolega imao problemU ABS upisali da motor ima kukuMislim da je ceo dan izgubio da bi ispravili greskuSent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Avgust 21, 2018 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A posle ce da ima problem jer ima osovine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 21, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Toliko ste tupili sa tom kukom, da nije ni čudo što se dogodilo... Verovatno je neko u agenciji čitao forum pa krenuo da se sprda Možda je radna mašina, Suzuki freza ili tako nešto!!!Drugo, piše kilometraža očitana sa ОДОМЕТРА!!! SVE UREDNO ENGLESKI NA ĆIRILICIHešteg usraćuseSent from my EVA-L09 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Avgust 22, 2018 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ću i ja na tejnički, a u uverenju ABS za težinu motora i nosivost uneli neku nebulozu da je masa motocikla 229kg - prepisali podatak iz CH dozvole ne čitajući napomenu da je to sa računatih 75kg za vozača, i čak ne izguglavši da je sa punim rezervoarom 154kg...Posledično su i maksimalna masa i osovinska opterećenja kao da vozim ko zna šta.Valjda neću morati da objašnjavam šta sam skinuo sa motora a da je 75kg teško.Za desetak dana ću videti, pa javljamSent from my SM-J320F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22324 Napisano Avgust 22, 2018 Integrisan, 9600 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao problema zbog mase i pre ovog zakona, za cbr 600f4 neki majstor stavio tezinu 412kg! Nije mogla da prodje indeks kocenja sa tom tezinom... Sto sam nekih veza povukao da se to ispravi (na 212kg) opet ni tako nije tacno ali prolazi test. 180kg je suva tezina inace, 204 sa svim tecnostima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Avgust 22, 2018 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan U mojoj saobraćajnoj težina kawe 303 kg,a inače je suv 203,negde 210...valjda će proći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14855 Napisano Avgust 22, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Za motocikle se uvek pise masa praznog (bez vozaca) pa na te mase dodajte 75 kg. , shoyyka na valjcima ces imati 378kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 22, 2018 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Realno, svi koji imaju problem sa registracijom bi trebalo da se organizuju da zajedno ili pojedinačno tuže državu. Ako bi akcija bila masovna, sigurno bi se neko pokrenuo da malo sredi nelogičnosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Avgust 22, 2018 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, bdada je napisao: Za motocikle se uvek pise masa praznog (bez vozaca) pa na te mase dodajte 75 kg. , shoyyka na valjcima ces imati 378kg Kako ispraviti to što je neki ćoravko pogrešio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Avgust 22, 2018 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ma i mi smo krivi,ja uvek krivim sebe...proveri svaki broj,slovo konju...posle ispadne sex bez veze...moja kawa uvezena 2009,znači 8-9 god. registrovana sa greškom u masi...ok,dešaavaju se greške ali dajte mi gde mogu da ispravim,nema veze platiću...ne mogu se zakoni i sl. sprovoditi bez ostalih uslova...al' kod nas sve može... Ah ta čuvena tranzicija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Avgust 22, 2018 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Valjda će se nešto i promeniti dok mi kawi ne istekne reg. do Aprila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14855 Napisano Avgust 22, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, shoyyka je napisao: Kako ispraviti to što je neki ćoravko pogrešio? Sada nikako, msm moglo se ranije samo upisati isspravno i staviti u napomenu a sada se za takve stvari vozilo salje na ispitivanje, potvrda proizvodjaca ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Avgust 22, 2018 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Će da ga šaljemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Avgust 22, 2018 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kad bude Vučko išao do Japana zamoliću ga da ponese papirče... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Avgust 22, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam knjigu od motora,lepo pise 223 kg suva masa,u saobracajnoj 380 kg.,srecom ispravio pre cetiri godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Avgust 22, 2018 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i mi smo krivi,ja uvek krivim sebe...proveri svaki broj,slovo konju...posle ispadne sex bez veze...moja kawa uvezena 2009,znači 8-9 god. registrovana sa greškom u masi...ok,dešaavaju se greške ali dajte mi gde mogu da ispravim,nema veze platiću...ne mogu se zakoni i sl. sprovoditi bez ostalih uslova...al' kod nas sve može... Ah ta čuvena tranzicija...Ma znam brate, al na kraju da ti platiš što je situaciju zeznuo neko ko je ovlašćen i plaćen to da radi.... umesto o njihovom trošku + da ti plate potrošeno vreme za ispravljanje njihovih brljotinaSent from my SM-J320F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Avgust 22, 2018 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao problema zbog mase i pre ovog zakona, za cbr 600f4 neki majstor stavio tezinu 412kg! Nije mogla da prodje indeks kocenja sa tom tezinom... Sto sam nekih veza povukao da se to ispravi (na 212kg) opet ni tako nije tacno ali prolazi test. 180kg je suva tezina inace, 204 sa svim tecnostima...Zanimljivo, na prošlom tehničkom su imali posebnu stazu za motore i pohvalili da super koči.Ili je i sa tom madom super, ili znaju pa računaju sa vozačem (tražili da sedim na motoru i kočim)Ali u svakom slučaju podat je "masa vozila" a to je bez vozača Sent from my SM-J320F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22324 Napisano Avgust 22, 2018 Integrisan, 9600 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisu nikada na stazi probali, na valjcima ne prolazi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10431 Napisano Avgust 23, 2018 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ispravak će biti uradjen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...