gorzy 178 Napisano Mart 28, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem brojilo, po mogucstvu Iskrino, ili nudite sta imate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Mart 28, 2018 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi novo ispadne jevtinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Mart 28, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi kao kontrolno, digitalno je oko 8.000 a polovno staro iskrino izmedju 2 i 3, a treba mi dva komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Mart 28, 2018 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da ali je staro i trebalo bi ga baždariti.Povrh svega verovatno je ukradeno pošto je tržište toga mrtvo. Samo EPS ugrađuje brojila i sva su njina sem kontrolnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Mart 29, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kako bilo, da ne offujemo oglas- i dalje kupujem trofazno brojilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Mart 29, 2018 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaću ove moje ako neko ima. Ima novo po povoljnoj cenio ako ti odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 1, 2018 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su ugradili digitalno pa mi je ovo mehanicko moguce nuditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole26a1 92 Napisano April 1, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250N Prijavi odgovor kao problematičan 0656237067 javi se druze na ovaj broj. Ja sam kupio jedno i bilo je ispravno. Mozda mogu da ti ponude nesto. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...