Shecki 176 Napisano Mart 26, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Tražim okrugao far, prečnika oko180mm. Može od Suzukija GS500 ili tako nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Mart 27, 2018 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovaj da ti ponudim kupljen za Triumpha Bonneville a on otisao bez fara 60€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano April 26, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan I dalje sam u potrazi za farom.. da napomenem, da ima kacenje sa strane, moze i sa losijim staklom, tj, sočivom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DedaSale 52 Napisano April 26, 2018 Grandpa, 135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda X11 - Monstrum Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Shecki said: I dalje sam u potrazi za farom.. da napomenem, da ima kacenje sa strane, moze i sa losijim staklom, tj, sočivom.... Imam ja jedan glanc nov. Loše sam premerio pa ga pogrešno kupio. Far je 7 inča sa H4 sijaicom i ugrađenim LED žmigavcima. Mene koštao 25$ (far, carina i pdv) Ako ti odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...