Mare70a 1399 Napisano Mart 26, 2018 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kamara punjaca,kablova novih i starih,cinceva ,punjaca,aux kablova,internet modem kablova,kabloza pojacalo 2 x 5 metara, skart kablova,kablova za monitor....ima svega i svacega,pune dve kutije,ima dosta i novih kablica,nikad koriscenih.AKo bi slikao,trebalo bi mi dva dana da popisem samo to. Nije moja materija.Kaze kolega da to vredi i dosta vise. Samo ovi kablovi za pojacalo Audio Pro Maximum Sound Tech sto su po 5 metara vrede 3000 rsd minimum. Prva slika je jedna gomila. Sve zajedno 5.OOO RSD 063 53 53 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 26, 2018 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i za 4000.... Ko ima strpljenja i radi sa tim,siguran sam da ce zaraditi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...