SharkY 161 Napisano Mart 22, 2018 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan OAKLEY Jupiter Squared naočare za sunce (stanje:kao novo). Slična priča kao sa kacigom iz odeljka "Prodajem" samo što nisu bile "rezervne" već ih jednostavno nisam nosio. Stajale isto 3 godine u futroli na polici... Original su...to lako možete proveriti po kodu (tzv SKU) na levoj dršci koji se vidi na jednoj od slika. Početna dva slova SKU-a su dva O (ne broj nego slovo). CENA: 70EUR Pozdravlja vas Andrija kontakt: PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Mart 26, 2018 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan NOVA CENA: 60 EUR (fiksno)Sent from my HUAWEI Y530-U00 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Mart 29, 2018 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan *PRODATO* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...