Gile_Extremeboy 7961 Napisano Mart 19, 2018 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7961 Napisano Mart 19, 2018 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ima i English verzn https://www.youtube.com/watch?v=Hzxec-PG0Ro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Mart 20, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Perfektno odrađen film! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2335 Napisano Mart 21, 2018 Drug član, 1053 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Vozili prošle godine skoro identičnu turu. Prelepa zemlja. Mi smo krenuli iz suprotnog smera. Njihova polazna tačka nam je bila na pola puta pa je naša vožnja trajala 11 dana. Moram da primetim da su neke teže deonice izbegli asfaltnim obilaznicama, tj prilagodili turu velikim motorima. Čak smo i na istim mestima odmarali. Definitivno vožnja za dugo pamćenje. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1055 Napisano Mart 28, 2018 Drug član, 1010 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan @Alp - da možda nemaš track-log sa tog puta? Hvala ti unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2335 Napisano Mart 28, 2018 Drug član, 1053 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što su mi se obaveze preklopile pa nisam vozio bugarski TET prošle godine. Ali biće dana.. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...