Pera kameni 17 Napisano Mart 18, 2018 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih gsxr 750 k6, pa me interesuju misljenja da li bi mi motor izgledao malo posto sam visok 191 cm i tezak 93 kg. A cini mi se da od r motora su suzukiji najveci ako se ne varam. Probao sam ga i mislim da je na granici, e sad voleo bih neka vasa iskustva da cujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 18, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Šta te briga kako drugima izgledaš. Ja sam iste visine i takodje vozim r750. Kažu da motor izgleda dosta sitnije kad ja sedim na njemu Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Mart 19, 2018 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da se ti osecas dobro na njemu,ostalo sve nije vazno,sem ako si maneken Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...