sargeras 529 Napisano Mart 17, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Nikola krstic said: Pa valjda je to manji problem Sta je tacno manji problem? Kao sto ti je neko vec pomenuo, model je nov i verovatno ne postoji niko ko ima dovoljno iskustva da ti govori o trajnosti. Imas odluku da rizikujes i dobijes potencijalno losu masinu, koja isto tako moze biti i dobra. Na tebi je da prelomis da li hoces da stisnes petlju i probas ili da nadjes neku sigurniju opciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola krstic 1 Napisano Mart 17, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: VrNne Motocikl: Sprint maxx Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, sargeras je napisao: Sta je tacno manji problem? Kao sto ti je neko vec pomenuo, model je nov i verovatno ne postoji niko ko ima dovoljno iskustva da ti govori o trajnosti. Imas odluku da rizikujes i dobijes potencijalno losu masinu, koja isto tako moze biti i dobra. Na tebi je da prelomis da li hoces da stisnes petlju i probas ili da nadjes neku sigurniju opciju. Mislim da nema sigurnija opcija od ove po meni.Valjda ce biti dobra masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola krstic 1 Napisano Mart 17, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: VrNne Motocikl: Sprint maxx Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Nikola krstic je napisao: Mislim da nema sigurnija opcija od ove po meni.Valjda ce biti dobra masina. Ili on ili njegov brat peda x road 2 sad pogledacu oba pa koji mi se vise svidja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Mart 17, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pocinje sajam uskoro, pokupi se i lepo pogledaj sve opcije koje su ti u okviru budzeta. Na licu mesta mozes da pitas prodavce sve sto ti nije jasno i da se dogovaras za cenu ako su ti spremni novci. Slatke su to muke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Mart 17, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj ovu temu, ako vec nisi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola krstic 1 Napisano Mart 17, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: VrNne Motocikl: Sprint maxx Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, sargeras je napisao: Pocinje sajam uskoro, pokupi se i lepo pogledaj sve opcije koje su ti u okviru budzeta. Na licu mesta mozes da pitas prodavce sve sto ti nije jasno i da se dogovaras za cenu ako su ti spremni novci. Slatke su to muke. Ja na trenutno ne mogu da idem kupio bih ga aprilia ali on je valjda na sajmu 1500e a posle sajma nema popusta valjda i neznam koliko je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5958 Napisano Mart 19, 2018 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bio u NS ,nemaju na stanju rr , bice do kraja nedelje u 4 boje. Pogledao sam x-road, onako nije los, skripi mu viljuska, sve ostalo je u srednjoj i visoj kvaliteti. Delova ima na lageru. Ovaj daju za 1400e, proslogodisnji je , al rr je sigurno mnogo bolje opremljen, a samo 150e skuplji.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola krstic 1 Napisano Mart 19, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: VrNne Motocikl: Sprint maxx Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, slave74 je napisao: Bio u NS ,nemaju na stanju rr , bice do kraja nedelje u 4 boje. Pogledao sam x-road, onako nije los, skripi mu viljuska, sve ostalo je u srednjoj i visoj kvaliteti. Delova ima na lageru. Ovaj daju za 1400e, proslogodisnji je , al rr je sigurno mnogo bolje opremljen, a samo 150e skuplji.. Hvala ti na odgovoru onda cu rr da cekam da dodje verovatno cu da ga uzmem u zelenoj boji samo neznam pisao sam tom coveku ali mi nija odgovorio koliko ima brzina peda rr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola krstic 1 Napisano Mart 19, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: VrNne Motocikl: Sprint maxx Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Nikola krstic je napisao: Hvala ti na odgovoru onda cu rr da cekam da dodje verovatno cu da ga uzmem u zelenoj boji samo neznam pisao sam tom coveku ali mi nija odgovorio koliko ima brzina peda rr. pre 41 minuta, slave74 je napisao: Bio u NS ,nemaju na stanju rr , bice do kraja nedelje u 4 boje. Pogledao sam x-road, onako nije los, skripi mu viljuska, sve ostalo je u srednjoj i visoj kvaliteti. Delova ima na lageru. Ovaj daju za 1400e, proslogodisnji je , al rr je sigurno mnogo bolje opremljen, a samo 150e skuplji.. A u koje sve cetiri boje samo da pitam zasto ovaj peda rr ima obrnute viljuske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5958 Napisano Mart 19, 2018 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i x road obrnutu viljusku. Isti su im agregati 5 brzina tako rece. Zelena plava, crna i valjda crvena, kao na slikama u polovnim aut. Najbolje ti je da vidis uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola krstic 1 Napisano Mart 19, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: VrNne Motocikl: Sprint maxx Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, slave74 je napisao: Ima i x road obrnutu viljusku. Isti su im agregati 5 brzina tako rece. Zelena plava, crna i valjda crvena, kao na slikama u polovnim aut. Najbolje ti je da vidis uzivo Ja sam mislio da ima 6 brzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5958 Napisano Mart 19, 2018 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze 5 brzina oba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola krstic 1 Napisano Mart 19, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: VrNne Motocikl: Sprint maxx Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, slave74 je napisao: Kaze 5 brzina Upravo sada, slave74 je napisao: Kaze 5 brzina oba. Pa sta je bolje da ima 6 ili 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5958 Napisano Mart 19, 2018 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je da stisnes petlju , kes u ruke pa idi vidi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola krstic 1 Napisano Mart 19, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: VrNne Motocikl: Sprint maxx Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, slave74 je napisao: Najbolje je da stisnes petlju , kes u ruke pa idi vidi. Cim kupim a to ce biti za dve nedelje javlam se saljem i neke slike tad pozdrav hvala da odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5958 Napisano Mart 19, 2018 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule02 0 Napisano Jun 19, 2018 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ima 6 brzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...