Aprilia pegaso 2 Napisano Mart 10, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Danska Motocikl: Aprilia pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem na moju apriliju od kako je promijenjen cilindar i klip i karike nastelovan i pali kao mina ali cim vratim sauh i obrtaji se spuste ispod dvije hiljade onda kao da kine i ugasi se i cuje se da ispusti vazduh kao na dekompresoru pomozite ljudi sve zivo sam probao i opet isto a inace pali kao mina i prima gas sve normalno ali na lergas nikako hvala svaka pomoc dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Mart 10, 2018 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zapusena glavna dizna, Ler dizna ok i zato ti crkava tek kad vratis sauh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 10, 2018 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Biker-Boy said: Zapusena glavna dizna, Ler dizna ok i zato ti crkava tek kad vratis sauh Zar ne bi trebalo obrnuto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 11, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Aprilia pegaso je napisao: Imam problem na moju apriliju od kako je promijenjen cilindar i klip i karike nastelovan i pali kao mina ali cim vratim sauh i obrtaji se spuste ispod dvije hiljade onda kao da kine i ugasi se i cuje se da ispusti vazduh kao na dekompresoru pomozite ljudi sve zivo sam probao i opet isto a inace pali kao mina i prima gas sve normalno ali na lergas nikako hvala svaka pomoc dobrodosla Treba da odneseš motor kod pravog servisera za Apriliju, da mu objasniš šta si radio na motoru. pa da on opet sve rasklopi i ponovo sklopi, pa će motor da proradi kako treba. Problem je u tome što si ti nešto loše sklopio - povezao, pa sad treba tražiti šta i gde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 11, 2018 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da moj komentar neće puno pomoći, ali kod traženja bilo kakve pomoći, zaista nebi bilo loše reći o kojem se motoru radi .. "Aprilia Pegaso" je pojam koji je širok otprilike 15 godina (1990-2005) .. i u tom periodu je Pegao malo evoluirao sa karburatora na injection .. i tako .. da ne ulazimo u bespotrebna sranja .. OK OK ... znam ... i mene bi bilo sramota napisati da vozim Aprilililju, ali ipak, ako tražiš pomoć, nebi bilo loše .. dati neku informaciju ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Mart 11, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, strasilo said: i mene bi bilo sramota napisati da vozim Aprilililju A sto bi ga bilo sramota napisati da vozi Apriliju?To nije korektno.Pa ovde na forumu kada se ne zna na kom motoru treba iskaliti bes,onda je rezervni krivac za sve Pegaso.A i ostali Italijani,obavezno.Milion polemika je vodjeno,pisano je sta su realni problemi na tom motoru,da se ne ponavljamo opet.Iz mog iskustva,veoma je vazno ko ga odrzava i kako.Aprilia pegaso,ako je to model sa karburatorima,onda je on neretko najcesci uzrok mnogih sranja koje prouzrokuje i ostale kvarove.Inace,poseduje japanske karburatore,ne italijanske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Mart 11, 2018 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, nenada said: A sto bi ga bilo sramota napisati da vozi Apriliju?To nije korektno.Pa ovde na forumu kada se ne zna na kom motoru treba iskaliti bes,onda je rezervni krivac za sve Pegaso.A i ostali Italijani,obavezno.Milion polemika je vodjeno,pisano je sta su realni problemi na tom motoru,da se ne ponavljamo opet.Iz mog iskustva,veoma je vazno ko ga odrzava i kako.Aprilia pegaso,ako je to model sa karburatorima,onda je on neretko najcesci uzrok mnogih sranja koje prouzrokuje i ostale kvarove.Inace,poseduje japanske karburatore,ne italijanske. Mislim da se kolega strasilo malo nasalio. Nema potrebe za toliko negativnim stavom, a nema potrebe ni da se nadjes prozvanim, posto i ti vozis Pegasa. I, stvarno, ko jos vozi Apriliju i time se hvali??? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Mart 11, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu ti je i nahvalim! Ide odlicno,vuce dvoje bez muke,dobro koci,odlican ram,dobri i prednji i zadnji amortizeri,ugodan u voznji,spoljasnost lepa,odlican zvuk,stabilan.Znaci,.Ako se salio,sve mu oprosteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Mart 11, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако смем да питам, без да добијем по ушима, од када Априлија излази из МЗ-ове фабрике? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Mart 11, 2018 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Zuba87 said: Ако смем да питам, без да добијем по ушима, од када Априлија излази из МЗ-ове фабрике? Agregat od 660ccm, ako se ne varam koristi i MZ u Mastifu, Bagiri, kao i Aprilia u novijim Pegasima. Inace je agregat Yamahin, u XT660... Verovatno odatle taj podatak. Moja prtpostavka, ne i tvrdnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 11, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije to minareli agregat koji se gura u sve navedene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 11, 2018 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nije uzupcen dobro...Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia pegaso 2 Napisano Mart 13, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Danska Motocikl: Aprilia pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim Bokilicu na savjetu rijesiobsam ono kao sto si rekao zacepio i sad radio kao singerica hvala puno i svaki dobro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 13, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan odmah sam ti rekao sta je , zna se ko je majstor za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia pegaso 2 Napisano Mart 13, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Danska Motocikl: Aprilia pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Nemam rijeci svaka cast hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 13, 2018 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šta si začepio, ako nije tajna. Ovako je kao da gledaš film, pa ne vidiš kraj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia pegaso 2 Napisano Jun 6, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Danska Motocikl: Aprilia pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Posto si vec sve skidao pogledaj na karburator kada gledas moror odzadi lijevi karvurator sa desne strane prema drugom karburatorj ima jedna mala luluca to je za singronizaciju i zna da padne cep sa nje i nema sanse da oce da radi isti sam problem imao i sve sivo sam radio i stelovao i vodio tamo i ovamo i onda mi majstor bokilic tu tajnu otkrio i od tada motor radi kao mi a mozda imas isti problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Jun 7, 2018 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemam ja problem, ali vozimo isti drndavi agregat na Pegazu i F650, pa nije loše znati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...