johann 848 Napisano April 22, 2008 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka oglasa u Italiji http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1530989 http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1566177 Slike uskoro salje moj kum (fritzns) Znam da ovaj motor ima kais umesto lanca dal je to dobro ili lose resenje ? (ipak je to bmw) A nama je motor pretrerano avangardno lep ! Molim za savete trenutno ja i moj kum imamo Cagive Canyon 500 koje cemo verovatno da udajemo s obzirom da dozivljavamo evoluciju odnosno evouliramo kao bikeri i shodno nasom evolucijom hocemo i da nase masine evouliraju . Bmw F 650 CS Scarver Takta: 4 Cilindri: 1 Kubikaza: 652ccm Cavalli: 46 a giri: 6750 Snaga: 37 KW ili 50 ks Obrtni moment: 5,8 a giri: 5250 Brzina: 5 Freni: D-D Misure Cerchi (ant./post. in pollici): 17-17 Max brzina (km/h): 178 Ubrzanje 0-400m (sec.): 13,5 Tezina: 184 Lunghezza: 2142 Larghezza: 824 Altezza: 780 Kapacitet rezeorvara: 15l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritzns 8 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slicice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano April 23, 2008 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kume, Izgleda da je ovaj motor velika avangarda za ove prostore.................... Cim se niko nije oglasio, mozda bi bilo bolje da razmisljamo o nekim drugim masinama, jer ko ce da odrzava CS seriju ? Kao na primer dosadno dobre i poznate masine na ovim prostorima africa, pegaso, xt, klx, i sl. il da ostanemo na nasim Cagivama Nemam pojma ............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 23, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan video sam ja kod restorana Vuk jedan. Bas smo ga Savaba i ja zagledali....Vrlo mi zanimljivi izgleda, ali to je sve sto mogu da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano April 23, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Motocikl koji je pripada sada bivsoj klasi FUN (novi Duke III se podebelo odmakao, sada je vise Naked). Nije imao uspjeha prije svega zbog cijene, druge zamerke nisu postojale. Sjecam se da su hvalili lezanje u krivinama, ali da nikako ne podnosi losu podlogu (makadam, rizla), dakle cisto cestovni. Citao sam i da su se pojedini test vozaci zalili zbog polozaja sjedenja jer je zapravo neobican (kombinacija enduro polozaja sa sportskim). To je ukratko sto se sjecam, mogu iskopati i neki test od datog motocikla. Ipak ovo uzmite sa rezervom jer ipak prenosim tudja iskustva. Ja licno samo ga vidio u prolazu (i uvjek strane table na njemu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan neobican i zanimljiv, ali ipak mu nesto fali da bude i lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 23, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Da,interesantno motorche...napravljen je da bude veliki BUuuum...ali je to izostalo. Proizvodio se svega 2 godine,koliko znam. A to dovoljno govori! Inache,ne sumljam u kvalitet bilo chega shto izadje iz BMW fabrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano April 23, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je "egzotican". Mislim da kada BMW zastrani sa dizajnom,to mogu da progutaju samo okorele BMW-ejdzije. Iskreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je "egzotican". Mislim da kada BMW zastrani sa dizajnom,to mogu da progutaju samo okorele BMW-ejdzije. Iskreno. Evo ja prvi nisam BMW-ejdzija pa mi se ovaj motor bas svidja, to sto tebi/nekom ne svidja ne znaci da je dizajn promasen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 23, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ko Kiklop neki ,ovo ni rodjena majka ne moz da voli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano April 23, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je "egzotican". Mislim da kada BMW zastrani sa dizajnom,to mogu da progutaju samo okorele BMW-ejdzije. Iskreno. Evo ja prvi nisam BMW-ejdzija pa mi se ovaj motor bas svidja, to sto tebi/nekom ne svidja ne znaci da je dizajn promasen. A da si BMW-ejdzija znao bi da su sami ljudi iz BMW-a rekli za GS 1200 "da je to prvi BMW koji se na prvu svidja i onima koji ne voze BMW od ranije". Znaju oni da im je dizajn egzotican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je "egzotican". Mislim da kada BMW zastrani sa dizajnom,to mogu da progutaju samo okorele BMW-ejdzije. Iskreno. Evo ja prvi nisam BMW-ejdzija pa mi se ovaj motor bas svidja, to sto tebi/nekom ne svidja ne znaci da je dizajn promasen. A da si BMW-ejdzija znao bi da su sami ljudi iz BMW-a rekli za GS 1200 "da je to prvi BMW koji se na prvu svidja i onima koji ne voze BMW od ranije". Znaju oni da im je dizajn egzotican. Izvini kakve veze GS 1200 sada ima sa ovom temom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano April 23, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je "egzotican". Mislim da kada BMW zastrani sa dizajnom,to mogu da progutaju samo okorele BMW-ejdzije. Iskreno. Evo ja prvi nisam BMW-ejdzija pa mi se ovaj motor bas svidja, to sto tebi/nekom ne svidja ne znaci da je dizajn promasen. A da si BMW-ejdzija znao bi da su sami ljudi iz BMW-a rekli za GS 1200 "da je to prvi BMW koji se na prvu svidja i onima koji ne voze BMW od ranije". Znaju oni da im je dizajn egzotican. Izvini kakve veze GS 1200 sada ima sa ovom temom? Pise u naslovu teme - misljenja. Izneo sam svoje misljenje ,a ti si dao sebi za pravo da me prozivas. Samim tim sto se proizvodio 2 (dve) godine,znaci da nije prosao na trzistu.Dizajn. Agregat je i dalje hvaljen. A BMW dizajnom uvek ima nameru da odstupa od svakodnevnice. I zato njihov citat o dizajnu GS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pise u naslovu teme - misljenja. Izneo sam svoje misljenje ,a ti si dao sebi za pravo da me prozivas. Samim tim sto se proizvodio 2 (dve) godine,znaci da nije prosao na trzistu.Dizajn. Agregat je i dalje hvaljen. A BMW dizajnom uvek ima nameru da odstupa od svakodnevnice. I zato njihov citat o dizajnu GS-a. A ja sam samo izneo moje misljenje da mi se motor svidja i da se neslazem sa tvojim misljenjem oko BMW-ejdzija, na sta si se ti nasao prozvanim. Dal je dizajn uspeo il nije nemozemo suditi ni ti ni ja jer ne raspolazemo relevantnim podatcima, postoji bar jos jedan model koji je BMW izbacio a slabo da ko zna za njega na nasem trzistu prvenstveno zbog cene i namene. PS Ako sam te dobro shvatio ti kad kazes 'okerele BMW-ejdzije' to nije prozivanje a ako tebi neko kaze da se ne slaze sa tvojim misljenjem on tebe proziva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano April 23, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Pod okorelim BMW-ejdzijama podrazumevam one koji vole i voze tu marku od ranije. Pre pojave GS-a 1200. Oni koji boxer vole u svim karoserijama , oznakama, godistima... Kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan ubiste dečku temu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano April 23, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Johann-e sorry za off. Birsite sve. Jos od vojske dobijam drks kad me neko sa puno zvezdica zajasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ne se nerviras, lep nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 23, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ocigledno je da ces tesko naci ovde nekog ko ima iskustva iz prve ruke sa ovim motorom. Ja sam citao detaljne testove i nisu mu nasli neku vecu manu, osim sto mu je koncepcija nejasna malo. Ja licno bih ga kupio odmah, zato sto je drugaciji nego bilo koji drugi motor i meni se mnogo svidja dizajn..... a posle bih verovatno kukao kad mi nesto rikne, posto ih ovde ocigledno vrlo malo ima, a i proizvodio se kratko..... E da, za off road definitivno nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ja bih bas voleo da ga vidim uzivo, posto fotografije umeju da zavaraju TDM iz generacije mog sam znao po fotkama ali odluka o kupovini je pala tek nakon sto smo se sreli uzivo bio je to jedan suncan i vreo dan, pocetak sarajevske, i jedan jako prljav plavi TDM.,.... elem, ono sto me buni na ovom BMWu je 1 cilindar na putnom motoru?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Johann-e sorry za off. Birsite sve. Jos od vojske dobijam drks kad me neko sa puno zvezdica zajasi. Pa nisi ti BMW F650 CS SCARVER pa da te jasem A da kazemo Pablu da nam stavi cvetice umesto zvezdica?! PS U Mitrovici cemo raspraviti za/pod sankom oko tog dizajna ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano April 23, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo neobican dizajn, ovo coveku moze ili da se mnogo svidja ili da mu je gadan, sredine nema Za moj ukus je nekako suvise futuristicki, ja vise volim masine koje kao da su izasle iz Mad Max-a 14ti deo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 23, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan elem, ono sto me buni na ovom BMWu je 1 cilindar na putnom motoru?! Ma jok, kakav putni motor. Sto rece Wolfy, to mu dodje "fun bike", u realnom zivotu to bi bio gradski motorin sa kapacitetom za krace ture, ali nikako touring masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 23, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv dizajn , ali ona rupa na mestu gde smo navikli da se nalazi rezervoar mi bode oci ... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano April 23, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ona ,,rupa'' je zapravo mjesto za kacigu, ili torbu ili cak muzicki sistem (naravno dizajniran za taj motocikl), ruksak je dolazio serijski. Kada se pojvo meni se svidjo upravo zato sto ne pripada nijednoj ustaljenoj klasi. Inace one rucke su se pokazale mnogo prakticne za suvozaca Poslije tog BMW-a gledao sam da ima da se prave rucke i za ostale motocikle (mozda je to postojalo i ranije, ali nisam zapazao) Naravno da nije imao uspjeha, jer nije bio skup kako je inace skup BMW, vec je bio papreno skup. Ko je htio 650 ccm a opet BME uzimao je jeftiniji GS koji i kada nakrca opremom ne dostize tu cijenu. Skupa tehnika za tu kubikazu poput aluminijskog okvira (GS ima celicni) ili kaisa (GS ima lanac). Pronasao sam test, evo kako su rezimirali dati Scarver plusevi: - dizajn - originalnost - prtljazni prostor u laznom rezervoaru - veliki izbor boja (18 kombinacija) - brzi ulasci u zavoje minusi: - cijena - tvrda mjenjacka kutija - tezina Izmjereni podaci na testu: Maksimalna brzina 179,1 km/h Tezina: 184,2 kg Potrosnja: 6,3 po gradu; 5,3 pri 130 km/h; maksimalna 7,3 l Ubrzanje u prvih 100 m traje 5,72 sec. uz postignutu brzinu od 107 km/h Maksimalna snaga na tocku: 47,75 KS pri 6.750 o/min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...