filipfg 844 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam ovde temu mozda treba na neko drugo mesto pa nek moderatori prebace. Trazim garazu za motor u kraju Cvijiceva/Zdravka Celara. Realno to moze i biti malo parce garaze ukoliko je parkiran neki auto unutra, cisto da ima prostora da se motor utera, da imam gde da ostavljam nocu. Kontakt telefon 064 88 66 814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Mart 8, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, da ne otvaram novu temu, blok 63..tempo, roda, dis..pocinje vreme :)) 064/165-3217 boban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Mart 9, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, filipfg said: Stavio sam ovde temu mozda treba na neko drugo mesto pa nek moderatori prebace. Trazim garazu za motor u kraju Cvijiceva/Zdravka Celara. Realno to moze i biti malo parce garaze ukoliko je parkiran neki auto unutra, cisto da ima prostora da se motor utera, da imam gde da ostavljam nocu. Kontakt telefon 064 88 66 814 ima u knez danilovij garaza parking servisa sa rezervisanim parking mestima. mesecno je 1320 din moras samo u kraljice marije il takovskoj da podneses zahtev, pa ako ima slobodnih mesta eto resenja. garaza ima fizicko obezbedjenje. Koristim je vec godinama. p.s. prijavu za mesto mozes da popunis i na sajtu jkp beograd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Mart 9, 2018 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imaš parking Parking Servisa ispod zgrade na uglu D. Vukasovića, pre semafora sa Vojvođanskom. Blok 62s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Mart 9, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam našao garažu u kapijama beograda,zgrade Rudo kod ustaničke.Mislim da još nije izdata,malo je veća ,oko 30m2 čini mi se, cena je bila koliko se sećam 150e.Za mene samog mi je mnogo,jedino da bude nas 5,6.Ja sam kod gradske bolnice,pa ako je kolega želi mogli bi i da delimo garažu Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Mart 9, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, stilgar said: ima u knez danilovij garaza parking servisa sa rezervisanim parking mestima. mesecno je 1320 din moras samo u kraljice marije il takovskoj da podneses zahtev, pa ako ima slobodnih mesta eto resenja. garaza ima fizicko obezbedjenje. Koristim je vec godinama. p.s. prijavu za mesto mozes da popunis i na sajtu jkp beograd Kolega ovo je odlicna stvar, uopste nisam znao da ima ta mogucnost mesecnog zakupa, i realno cifra je super u odnosu na to da im na sajtu pise 6000 dinara za auto! Mislis na garazu u 27. marta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Mart 9, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, filipfg said: Kolega ovo je odlicna stvar, uopste nisam znao da ima ta mogucnost mesecnog zakupa, i realno cifra je super u odnosu na to da im na sajtu pise 6000 dinara za auto! Mislis na garazu u 27. marta? da vodi sa na 27 marta al je ulaz iz knez danilove posle doma zdravlja prodjes kroz onaj pasaz pa prodjes skretanje garaze doma zdravlja i sledece u desno je ulaz u garazu. Koristim je vec 5 godinu prosle godine sam imao dva motora i dva mesta, hoce da izadju u susret, mada idi prvo vidi dal ima slobodnih mesta na prijavnici pitas i obidji ta mesta vidi gde su, ima nekih koji su i posle renoviranja vlazni kaplje voda posle kise itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Mart 9, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, stilgar said: da vodi sa na 27 marta al je ulaz iz knez danilove posle doma zdravlja prodjes kroz onaj pasaz pa prodjes skretanje garaze doma zdravlja i sledece u desno je ulaz u garazu. Koristim je vec 5 godinu prosle godine sam imao dva motora i dva mesta, hoce da izadju u susret, mada idi prvo vidi dal ima slobodnih mesta na prijavnici pitas i obidji ta mesta vidi gde su, ima nekih koji su i posle renoviranja vlazni kaplje voda posle kise itd. Kolega sta da ti kazem, imas gajbu piva(ili ako ne pijes sta god zelis) spasao si me. Pustio im mail, kazu ima slobodnih mesta i bio sam do garaze malo popricao sa portirom da vidim kako i sta, strava je sto ima stalno tamo nekog tako da nije ono parkiras pa pomoli se Bogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Mart 9, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Krmco said: Ja sam našao garažu u kapijama beograda,zgrade Rudo kod ustaničke. Mislim da još nije izdata,malo je veća ,oko 30m2 čini mi se, cena je bila koliko se sećam 150e. Za mene samog mi je mnogo,jedino da bude nas 5,6. Ja sam kod gradske bolnice,pa ako je kolega želi mogli bi i da delimo garažu Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Kolega hvala na javljanju, iskreno to bi mi bilo bas daleko. Nadam se da ce se javiti neko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Mart 9, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, filipfg said: Kolega sta da ti kazem, imas gajbu piva(ili ako ne pijes sta god zelis) spasao si me. Pustio im mail, kazu ima slobodnih mesta i bio sam do garaze malo popricao sa portirom da vidim kako i sta, strava je sto ima stalno tamo nekog tako da nije ono parkiras pa pomoli se Bogu. hvala kolega ne trosim alkohol, moze kafa ako svracas na usce, vazno da si ti resio problem. Srescemo se i u garazi verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Mart 9, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Arakis said: Imaš parking Parking Servisa ispod zgrade na uglu D. Vukasovića, pre semafora sa Vojvođanskom. Blok 62s Hvala na uputu, malo mi je dalje..koja je cena tamo / tenkju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Mart 9, 2018 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 1300 - 1400 din, kao i svugde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Mart 10, 2018 Drug član, 1118 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je iznajmiti i u Imocentru u bl 64,isto je ok cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Mart 11, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Da iskoristimo temu.Ima nas dvoje zainteresovanih za garažu u zgradama RUDO.Pošto je malo veća i skuplja,čini mi se oko 30m2 i 150e,dali ima još neko zainteresovan da je delimo.Sutra ću da proverim tačno kvadraturu i cenu i dali je možda u međuvremenu izdata.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Mart 12, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam našao garažu u kapijama beograda,zgrade Rudo kod ustaničke.Mislim da još nije izdata,malo je veća ,oko 30m2 čini mi se, cena je bila koliko se sećam 150e.Za mene samog mi je mnogo,jedino da bude nas 5,6.Ja sam kod gradske bolnice,pa ako je kolega želi mogli bi i da delimo garažu Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатокаi meni treba garaza evo ja sam Za...ja zivim kod Cvetklve pijace,raspitacu se u tom delu sta imapratim temu pa cemo videti Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Mart 12, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan i meni treba garaza evo ja sam Za...ja zivim kod Cvetklve pijace,raspitacu se u tom delu sta imapratim temu pa cemo videti Sent from my SM-G930F using TapatalkI ja sam bliže cvetkovoj pijaci,kod oš veljko dugošević.ne bi bilo loše ako nađemo taj potez od cvetka do okretnice tramvaja Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Mart 13, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sms se danas za garažu. 25m2,grejanje.cena 100e. Za sad nas je otprilike troje,pa ako ima još neko zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Mart 13, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Struju ima,stanovi su iznad tako da ne može da prokišnjava. Za vodu nisam pitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Mart 13, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ok za pet motora, I opremu da držimo, A da ne smeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniN 7 Napisano Mart 14, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ka sam kod Kluza gore, pa ako neko nadje dobro resenje nek mi javi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muki17 0 Napisano Mart 19, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd-Krusevac Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege,ako neko izdaje garazni prostor,bilo koje vrste,samo da je motor u zatvorenom,neka bude slobodan da se javi. Lokacija je na uglu Ustanicke i Vojislava Ilica,Plavi most,(Konjarnik)pekara Nesic....ako neko zna nekog,ili slicno,bio bih zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 19, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan On 3/13/2018 at 3:35 PM, Krmco said: Čuo sms se danas za garažu. 25m2,grejanje.cena 100e. Za sad nas je otprilike troje,pa ako ima još neko zainteresovan Meni je ovo zanimljivo zbog grejanja u zimskom periodu od oktobra do marta da može malo da se radi u toplom. Za svakodnevnu upotrebu mi je dosta daleko, samo bi kao zimovnik koristio. Pusti slike ako budeš išao da gledaš. Proveri šta sve cena uključuje tj. da je 100e sa svim troškovima, struje i grejanja. Meni su tražili dodatno da plaćam grejanje u zimskom periodu (za garaže se plaća samo u toku grejne sezone, garaže sa grejanjem postoje samo na NBGD i sada ovo na Konjarniku prvi put čujem - stara gradnja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan kolege,planiran da napravim garazu od termo panela sa rolo vratima,tu bi noglo stati 3 motora,da li je neko zainteresovan za iznajmljivanje,20e mesecnogaraza bi se nalazila kod cvetko pijace,plavi krug je lokacija garazeSent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...