Jump to content

Moto Zajednica

muki17

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu muki17

  • Rođendan 08.06.1991.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd-Krusevac
  • Motocikl
    Suzuki Freewind

Poslednji posetioci profila

689 profile views

muki17's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala! Zaboravio sam broj da ostavim- 065/890-67-37.. I Fazer je u opticaju,tako da moze i to
  2. Pozdrav ljudi Posto sam definitivno usmerio potragu ka Hornetu, interesuju me primerci od 2000-2005 god.Trenutno nije neka posebno dobra ponuda na oglasima u Srbiji,tako da sam odlucio da probam i ovde,mozda postoji primerak koji nije oglasen. Ako prodajete,ili znate nekog ko prodaje dobar primerak,budite slobodni da mi ponudite.Ozbiljan kupac,kes na ruke,prenos odmah.
  3. Pozdrav kolege,ako neko izdaje garazni prostor,bilo koje vrste,samo da je motor u zatvorenom,neka bude slobodan da se javi. Lokacija je na uglu Ustanicke i Vojislava Ilica,Plavi most,(Konjarnik)pekara Nesic....ako neko zna nekog,ili slicno,bio bih zahvalan!
  4. @pronto ,stilihon Hvala vam na odgovorima,ipak su te specificne informacije znane samo vlasnicima Horneta,tako da svaki savet znaci. Takodje,nikako nisam mogao da znam za lancanik,ako je to zaista tako,onda je defitivno dobar znak da se doticni primerak izbegne. Vizuelno,izgledao je generalno ok,ali cinjenice govore da tu nesto ne stima. Da,i mene kao i kolegu stilihon-a zanima manifestacija problema..Definitivno je Hornet moj prvi izbor,tako da ove informacije dosta pomazu.
  5. Pozdrav Hornetasi,nadam se da cu i ja uskoro postati vlasnik istog,samo da pametno izaberem krstaricu. Elem,da li mozda neko zna nesto o ovom motoru,jer je dosta daleko od mene? https://www.polovniautomobili.com/motori/12016867/honda-cbf-600-hornet Naime,izgleda ok,"hvata ga oko", ali postoje nekoliko nedostataka koje sam ucio: 1.Izgrebane obe strane motora (dekla,kociona kljesta..itd.) Ne deluje mi po risevima da je teza havarija,ali je neimenovno da je motor bio na zemlji. 2.Dihtung na motoru mi deluje "musavo". Mozda sam paranoican,i slike sa sajta nisu merodovne jer su slabijeg kvaliteta. 3.Hladnjak je iskrivljen,definitivno.Ne strasno,ali postoji neravnina na gornjoj ivici,kao i na samim usisima hladnjaka. Te tri stvake su mi onako primarne,i dosta me koce da odmah krenem na put od 500km. Osim toga,motor deluje skroz ok,samo nisam siguran da li je farban. Naravno,mozda je uzivo druga prica,ali ovo je neki minimum informacija koje sam mogao da izvucim pomocu slika. Ako neko ima savet,ili mozda ispravku gore uocenog,bio bih vrlo zahvalan.
  6. Hvala na ponudi ,ali kao sto rekoh,samo me Freewind trenutno zanima,ko zna za posle Ima ih na oglasima nekoliko,ali sigurnije je cuti preporuku nekog clana,ili cak razmotriti kupovinu od clana ako stigne takva ponuda
  7. Kao prvo,pozdrav svima Nedavno sam prodao svoj motor,pa se skrpilo i dodalo malo para,pa sada tezimo ka necim boljem Naime,kao sto naslov kaze,izbor je pao na Suzuki Freewind-a,zbog brojnih razloga,a i mislim da je za te novce pun pogodak. Godiste relativno nebitno,samo da je motor u dobrom stanju,znaci,bez ulaganja oko motora(negativno iskustvo sa proslim motorom,vise je bio na kampovanju kod majstora,nego sto je vozen),takodje,nebitno da li je registrovan ili ne,bitno je da nije havarisan,i u pristojnom vizuelnom stanju. Obratio sam se vama,zbog preporuka,kao i o mogucim iskustvima sa nekim od ponudjenih motora,sto je opet bitno,ako vec jurim motor koji planiram da vozim dug niz godina. Ponude mozete ostavljati ovde,ili na PP,sasvim je nebitno .Sutra moram na kraci put,zbog posla,vracam se sledece srede,taman da se vidi oglas,ostaje vremena za neke ponude,pa cu vas tada konaktirati. Jos jednom,pozdrav,cujemo se
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja