astmario 93 Napisano Maj 29 (promenjeno) Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Da li si je poredio sa LS2 Garda Air? Nikako da se nakanim da ih probam, Airy Evo sam probao, malo su im tupavi oni grudni protektori, i šavovi nisu baš ubedljivi, mada jeste prozračna. Samo mi i dalje nije jasna ideja sa forsiranjem crne boje za letnju jaknu, i da nigde u srbiji nema full letnja mesh u nekoj fluo boji da si vidljiv na ulici. Promenio Maj 29 član astmario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14716 Napisano Maj 29 Ne silazi, 1483 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo ja pre nekih mesec dva LS2 garda air. Prilično sam zadovoljan lagana i baš prozračna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 2301 Napisano Maj 29 Zainteresovan, 263 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Prošlog leta sam posle dosta traganja, istraživanja i isprobavanja uzeo Ixon Fresh. Sjajna jakna za leto. Veoma prozračna, a uz telo (meni) i ne landara na većim brzinama. Dosta sam strahovao da će biti osetljiva na prljanje i insekte, ali se pokazalo da nije tako. Lepo reflektuje sunce, ali nije tako svetla kao što izgleda. Takođe, materijal je dobar i insekti se lako skinu (očektaju). Moja preporuka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wazzuu 11 Napisano Maj 29 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Skytown Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, astmario je napisao: Da li si je poredio sa LS2 Garda Air? Nikako da se nakanim da ih probam, Airy Evo sam probao, malo su im tupavi oni grudni protektori, i šavovi nisu baš ubedljivi, mada jeste prozračna. Samo mi i dalje nije jasna ideja sa forsiranjem crne boje za letnju jaknu, i da nigde u srbiji nema full letnja mesh u nekoj fluo boji da si vidljiv na ulici. Ako se dobro secam Airy je prozracnija malo, ali nista bitno, kuvanje će biti u obe. Garda je mislim kvalitetnija i bolji izbor. Isti sam problem imao trazeci svetlu jaknu, pa nadji crni sine velicinu... Imao je barel neku oxford svetlu u slicnoj ceni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 93 Napisano Maj 29 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Pa kakav je utisak sa Airy sada, jesi je vozio ovih dana po suncu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wazzuu 11 Napisano Maj 29 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Skytown Prijavi odgovor kao problematičan Ma super sam zadovoljan, pirka skroz lepo, i sve je super dok ne stanes. Sto se prozracnosti tice ne znam sta bih bolje kupio za te novce. Sa druge strane, ne bih voleo da padnem u njoj, ne deluje da moze da zastiti bog zna kako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1971 Napisano Maj 29 (promenjeno) Drug član, 604 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skoknem danas do Barela da pogledam ove Acerbis modele,ali u radnji ni jedna nema u L velicini. Nema ni skupljih ni jeftinijih...Odem na splav da iskafenisem,malo precackam oglase i nadjem u Borci Dainese...Ajd kad sam dosao da se ne vracam bez jakne...i kupim. Na prvu mi se svidja...kakva je u exploataciji videcemo. Svidja mi se sto su protektori na laktu skoro do rucnog zgloba...cela podlaktica. Promenio Maj 29 član Pedja Ča 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 38 Napisano Utorak u 13:32 (promenjeno) U prolazu, 67 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X, BMW 1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo ovu u Barelu pre neki dan, nije ni skupa a super za preko +26C Acerbis mesh moto jakna Ramsey Vented 2.0 siva/fluo - Barel Motoshop YAMAHABAREL.COM Acerbis kraća mesh moto jakna sa Level 1 protektorima na laktovima i ramenima. Pruža Vam savršenu ventilaciju zahvaljujući velikim mesh panelima. Nisam nikad ovu marku koristio i bas sam se pozitivno iznenadio. Samo je cela siva bez ovog drecavog zipera. Pa eto moja preporuka za vrucine. Ali ova je prva liga za vrucine, Revitova, bila u Motolandu crna, oko 19K, nesto mi bilo puno, ali je sva u Meshu i ramena od gore sto je retko, prozracna odlicna, ko moze isto dobra jakna za vrucine Revit Vigor 2 jacket Beige | Motardinn WWW.TRADEINN.COM Get Revit Vigor 2 in Beige for 152.99 €. Ideal for motorcycle with fast delivery. Buy Jackets at Motardinn! Promenio Utorak u 13:37 član jancha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1971 Napisano Utorak u 13:59 Drug član, 604 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, jancha je napisao: Ja uzeo ovu u Barelu pre neki dan, nije ni skupa a super za preko +26C Acerbis mesh moto jakna Ramsey Vented 2.0 siva/fluo - Barel Motoshop YAMAHABAREL.COM Acerbis kraća mesh moto jakna sa Level 1 protektorima na laktovima i ramenima. Pruža Vam savršenu ventilaciju zahvaljujući velikim mesh panelima. Nisam nikad ovu marku koristio i bas sam se pozitivno iznenadio. Samo je cela siva bez ovog drecavog zipera. Pa eto moja preporuka za vrucine. Ali ova je prva liga za vrucine, Revitova, bila u Motolandu crna, oko 19K, nesto mi bilo puno, ali je sva u Meshu i ramena od gore sto je retko, prozracna odlicna, ko moze isto dobra jakna za vrucine Revit Vigor 2 jacket Beige | Motardinn WWW.TRADEINN.COM Get Revit Vigor 2 in Beige for 152.99 €. Ideal for motorcycle with fast delivery. Buy Jackets at Motardinn! Bio i gledao...nisu imali u L velicini...inace bih kupio bez razmisljanja,bas mi se dopala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 1077 Napisano Utorak u 16:26 Zainteresovan, 456 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, jancha said: Ja uzeo ovu u Barelu pre neki dan, nije ni skupa a super za preko +26C Acerbis mesh moto jakna Ramsey Vented 2.0 siva/fluo - Barel Motoshop YAMAHABAREL.COM Acerbis kraća mesh moto jakna sa Level 1 protektorima na laktovima i ramenima. Pruža Vam savršenu ventilaciju zahvaljujući velikim mesh panelima. Nisam nikad ovu marku koristio i bas sam se pozitivno iznenadio. Samo je cela siva bez ovog drecavog zipera. Pa eto moja preporuka za vrucine. Gledao je i ja sad u subotu i odlična je ali sam odustao jer je kratka. Uzeo je za ženu i njoj je super a sebi uzeo ovu Bering. Bering mesh moto jakna Alias siva - Barel Motoshop - Beograd YAMAHABAREL.COM Bering Alias predstavlja moto jaknu koja je napravljena za vožnju u letnjim mesecima. Optimalni nivo zaštite zahvaljujući CE Alpha protektorima. Odvezli 150 km u povratku u njima i super su obe. Za ovu Acerbis uzeli i kišnu postavu (3600 din), ne zbog kiše nego ako postane sveže i "produvava" kroz jaknu postava rešava stvar. Bering nema varijantu za kišnu postavu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1971 Napisano Utorak u 16:37 Drug član, 604 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mene nije 'telo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1181 Napisano Utorak u 16:44 Zainteresovan, 489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo i ja ovu Bering. Odlična je. Lagana, prozračna, prava letnja. Ne smeta mi što nema postavu, jer već imam Seventy degrees JT44 sa postavom. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...