drumskalisica 8741 Napisano Mart 2, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/zLgBSidhXVo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Mart 3, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebao da bude nikkav problem sa ispravnim motorom.Mongol reli od Londona do Mongolije po prvobitnim propozicijama se vozilo motorima ispod 125ccm,kasnije je nesto povecana kubikaza.Tura je oko 10000 milja koliko se secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Mart 3, 2018 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Proslog leta odem sa sinom do Sofije nekim poslom,kolima. Tamo smo naleteli na Vespu-indijankuStar125,cevena,lepa ki lutka. Sinu se dopala,bas, a i meni,godiste 2015to,sve stima,a ona sva limena,nema plastike,milina. Zajebasmo zasto smo dosli,malo jurcanja,turismo tablice,saobracajna u dzepu,gotovo,sin je ponosni vlasnik. Da,mi imamo BG dokumenta,obadva. Na povatku,ubedim sina da je ja kao iskusniji teram a on za mnom autom. Kupim opremu =kineski slemcic na tezgi i cepaj. Nije to puno,250km do kuce,ali ljudi moji,ja odavno nisam toliko uzivao u voznji. Bila i vrucina,i neki vetar,pa te samo baca na onim malim tockicima , a ja se kezio ko lud na brasno,sve mi musice po zubima. Odavno se nisam tako dobro osecao,sve me nekako vracalo u neka davna vremena. I druga dimenzija voznje nego sa velikim motorom,zevas okolo, sve vidis nesto pored cega bi inace samo prozujao. Tako da podrzavam ideju,samo napred,neces zazaliti. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Mart 3, 2018 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, zorebre je napisao: Proslog leta odem sa sinom do Sofije nekim poslom,kolima. Tamo smo naleteli na Vespu-indijankuStar125,cevena,lepa ki lutka. Sinu se dopala,bas, a i meni,godiste 2015to,sve stima,a ona sva limena,nema plastike,milina. Zajebasmo zasto smo dosli,malo jurcanja,turismo tablice,saobracajna u dzepu,gotovo,sin je ponosni vlasnik. Da,mi imamo BG dokumenta,obadva. Na povatku,ubedim sina da je ja kao iskusniji teram a on za mnom autom. Kupim opremu =kineski slemcic na tezgi i cepaj. Nije to puno,250km do kuce,ali ljudi moji,ja odavno nisam toliko uzivao u voznji. Bila i vrucina,i neki vetar,pa te samo baca na onim malim tockicima , a ja se kezio ko lud na brasno,sve mi musice po zubima. Odavno se nisam tako dobro osecao,sve me nekako vracalo u neka davna vremena. I druga dimenzija voznje nego sa velikim motorom,zevas okolo, sve vidis nesto pored cega bi inace samo prozujao. Tako da podrzavam ideju,samo napred,neces zazaliti. Ali ovo za musice u ustima me je nasmejalo mnogo. Hvala drugar ako sve bude islo po planu eto nas u Monaku, donosim vam dobru pricu Sta me sada zanima koje osiguranje treba uzeti koliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Mart 3, 2018 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ima anegdota sa tog povratka,kad sam doso na granicu,vidi Bg policajac da su nova dokumenta,i imaju losu naviku da kao uz zezanje traze neku sicu, da castis za novi motor/auto. Ja reko,ma nije moj moped,vidis i sam,nego ga samo vozim a sin je iza u koloni,trazi od njega. Nije on sramezljiv,trazio od sina da ga "pocerpi",kao : tatko ti kupil nov motociklet,da cerpis? A on mrtav ladan reko,ma otkradnal mi motora i pobegnal,zasto ste ga pustili kad nema punomosno? Kaze da bugar nije znao sta da kaze samo mu podigo rampu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 4, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Mart 4, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam želju da odem do barselone i usput obiđem ponešto.Kada sam računao izašlo preskupo oko 4000 e za nas dvoje na motoru i bar 20 dana.Za obilazak takvih destinacija mi je ispalo bolje ili turistička agencija ili avion do tamo negde i onda renta motora. Ovakav put sa ovakvim motorom je više nego moguć ali mislim da je 10 dana malo za tu avanturu,koja je već u najavi odlična. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Mart 4, 2018 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, JevtaNS je napisao: Ja imam želju da odem do barselone i usput obiđem ponešto.Kada sam računao izašlo preskupo oko 4000 e za nas dvoje na motoru i bar 20 dana.Za obilazak takvih destinacija mi je ispalo bolje ili turistička agencija ili avion do tamo negde i onda renta motora. Ovakav put sa ovakvim motorom je više nego moguć ali mislim da je 10 dana malo za tu avanturu,koja je već u najavi odlična. Da bas sam gledao 10 dana je knap nemam prostora da obidjem po koji grad, 15 dana bi bilo odlicno ima prostora za obilazak. Ja cu vas sve ovde obavestavati o daljem desavanju, za sada je jos uvek rano cekamo sredinu maja da krenemo sa pripremama. Ja sam planirao polazak sredinom Juna, Do tada se mozda prikljuci jos neko u ovo putovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1769 Napisano Mart 5, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno ti je ideja Imaj samo na umu da je u Italiji zabrenjena upotreba autoputa za motocikle ispod 250 cc tako da treba da imas uvek spremnu alternativu. Srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Mart 5, 2018 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Mediterraneo je napisao: Sjajno ti je ideja Imaj samo na umu da je u Italiji zabrenjena upotreba autoputa za motocikle ispod 250 cc tako da treba da imas uvek spremnu alternativu. Srecan put! Znam, svakako cu izbegavati autoput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Niko da pomene ovu legendu? Snimak 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 9, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma on je neozbiljan. Mislim, vuče devojku po Sibiru i Aljasci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 4, 2018 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Moja Vespa ET4 125 ima vazdusno hladjenje i 11 konja Tvoj skuter ima vodeno hladjenje i tim je jaci i ima sigurno 15 konja. Ja sam 2016. vozio Beograd-Sent Tropez (Francuska)-Beograd gore navedenom Vespom. Tako da bez problema moze da se VoziSvuda Vide detalja o putu mozes da pogledas u ovoj temi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Decembar 6, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 1.3.2018. at 19:05, Midjo je napisao: Kao što kolege već sugerišu, sve se može ako imaš želju. Putovanje na malo kubika ima neku posebnu draž. Nabitnije je da ti je vozilo ispravno i da imaš iskustva da otkloniš eventualne manje kvarove usput. Naravno, nemoj ići auto-putem, nije bezbjedno, a i nećeš uživati. Nađi neke zanimljive putiće i samo lagano. Ako bude vruće, pravi kraće pauze zbog mašine. Nabavi žuti reflektivni prsluk zbog uočljivosti. Hajde, objasni na koliko to treba praviti pauze da bi se masina sa vodenim hladjenjem ohladila, i posle koliko kilometara bez pauze ce se ta masina pregrejati? Jedna od nebuloza koje na test stavljaju zdravorazumno rezonovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midjo 108 Napisano Decembar 6, 2018 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tvoje pitanje je nebuloza jer ti ja zdravorazumski ne mogu dati egzaktan odgovor. Po tvojoj logici mašina sa vodenim hlađenjem se nikako ne može pregrijati? Napisao sam "ako bude vruće", dakle ako je jako toplo, ako se dugo vozi, još ako je uzbrdica, postoji mogućnost da se mali motorić pregrije. Jednostavno sam htio napisati da obrati pažnju i da ne preforsira motor jer male kubikaže nisu namijenjene da se voze na duže dionice i pod velikim opterećenjem, bez obzira na temperaturu (jbg ako sam se loše izrazio). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1890 Napisano Decembar 6, 2018 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan On 1.3.2018. at 17:37, root012 je napisao: Pozdrav drustvo, kao sto sam napisao u naslovu sa 125 kubika tacnije sa "Aprila Leonardo 125" do monaka kakva su vasa misljenja o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Decembar 7, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dovedi motor u top stanje, raspitaj se oko nekih sitnica koje mogu da zajebavaju i dovidjenja prijatno.Podrzavam, pozdravljam odluku i pratim temu, ocekujem i neke slicice Srecno! Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1428 Napisano Decembar 11, 2018 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi, put je bio planiran za jun jesi isao ili si odustao daj neku informaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Decembar 12, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da je isao, verujem da bio neki putopis, a verovatno ce ici sledece leto, u svakom slucaju svi iscekujemo pocetak price Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...