Jump to content

Moto Zajednica

MC Road Guardian - Niš

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 308 postova
  • Motocikl: Super Tenere

MC Road Guardian-Niš, postoji od 2011.godine a ekipa osnivača kluba je pre toga bila (full member MC priče) jednog Nemačkog kluba . Klub iza sebe ima više dobrotvornih akcije pod nazivom "Vožnja prijateljstva" u kojima sakupljeni novac doniramo Banci Dobročinstva-Marine Adamović za pomoć onima kojima to najviše treba a ujedno se družimo, vozimo i uživamo, posetili smo školicu 14.Oktobar i super se zabavili sa dečicom, u oči nove godine, u odelima deda mraza smo klincima delili slatkiše... ovo je samo deo akcija koje smo uspešno organizovali, nastavljamo u tom smeru jače i bolje jer osećaj darivanja i pomoći drugima za sve članove kluba fenomenalan...

(Par klipova i slika ću ubaciti u sledećem postu) 

Trenutno klub broji 30-tak članova od kojih je šestorica u čepteru MCRG Bor. 

Naš klub house je kafić ROADSIDE, nalazi se u Nišavskoj ulici broj 11, na pola puta izmedju Auto pijace i Bulevarskog mosta kod Tošić pumpe.

***Svi su dobrodošli***

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Braveheart, 705 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

Pre 3-4 god na moto skupu u Banja Luci upoznao sam Vašeg člana Nebojšu koji je tad bio potpresednik i presednika kluba ne mogu da se setim imena, toliko su momci na mestu samo reči hvala za njih. 

Gde god smo se posle sreli morao sam da priđem da se pozdravim sa ekipom, kakvi momci... oduševili su me.

Pratim Vaš klub na fb. i skidam Vam kapu, stalno pravite humanitarne akcije i ono što stvarno pravi moto klub treba da bude.

Na moju sramotu još nisam posetio vas moto skup, nadam se ove godine da cu tu gresku ispraviti.

Veliki pozdrav za sve bajkere iz MC Road Gardian :takoje:

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja