gorzy 178 Napisano Februar 27, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan MC Road Guardian-Niš, postoji od 2011.godine a ekipa osnivača kluba je pre toga bila (full member MC priče) jednog Nemačkog kluba . Klub iza sebe ima više dobrotvornih akcije pod nazivom "Vožnja prijateljstva" u kojima sakupljeni novac doniramo Banci Dobročinstva-Marine Adamović za pomoć onima kojima to najviše treba a ujedno se družimo, vozimo i uživamo, posetili smo školicu 14.Oktobar i super se zabavili sa dečicom, u oči nove godine, u odelima deda mraza smo klincima delili slatkiše... ovo je samo deo akcija koje smo uspešno organizovali, nastavljamo u tom smeru jače i bolje jer osećaj darivanja i pomoći drugima za sve članove kluba fenomenalan... (Par klipova i slika ću ubaciti u sledećem postu) Trenutno klub broji 30-tak članova od kojih je šestorica u čepteru MCRG Bor. Naš klub house je kafić ROADSIDE, nalazi se u Nišavskoj ulici broj 11, na pola puta izmedju Auto pijace i Bulevarskog mosta kod Tošić pumpe. ***Svi su dobrodošli*** 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Februar 28, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Februar 28, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Februar 28, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Facebook stranica MC Road Guardian-Niš 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5829 Napisano Decembar 30, 2024 Drug član, 2031 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2777 Napisano Decembar 31, 2024 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3-4 god na moto skupu u Banja Luci upoznao sam Vašeg člana Nebojšu koji je tad bio potpresednik i presednika kluba ne mogu da se setim imena, toliko su momci na mestu samo reči hvala za njih. Gde god smo se posle sreli morao sam da priđem da se pozdravim sa ekipom, kakvi momci... oduševili su me. Pratim Vaš klub na fb. i skidam Vam kapu, stalno pravite humanitarne akcije i ono što stvarno pravi moto klub treba da bude. Na moju sramotu još nisam posetio vas moto skup, nadam se ove godine da cu tu gresku ispraviti. Veliki pozdrav za sve bajkere iz MC Road Gardian 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...