drazenye 201 Napisano Februar 27, 2018 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan U louis- u na akciji, I.G.A.T engine oil 4-STR. HC-synthetic, SAE 10W-40, 4 litres. Ja nesto razmisljam da li mi je bolje da sipam njega ( ipak je njemacko ), cuo sam da su nasi poceli da kopiraju i motul ulja. Znam da se kod nas ima dosta "fals" ulja ( castrol, selenija, total... ) Da li je neko imao iskustva sa ovim uljem? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delimba 26 Napisano Februar 27, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: ravno selo Motocikl: pulser 125,er6n Prijavi odgovor kao problematičan To ulje uvozi euro 07,za automobile. Ne znam da li je isto kao i za motocikle. Koliko se ja secam majstori su ga hvalili,bez izuzetka. Ako ga porucis od preko onda si 100% siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 27, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Znas sta je naj bitnije kod ulja? Da ga ima! Samim tim,ovo ulje zadovoljava sve kriterijume gradacija 10w40 je za nase klimatsko podrucje sasvim ok, tako da.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...