anakin 52 Napisano Februar 25, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto naslov kaze na prodaju je tdm 850 2000 g. Nije registrovan na mom imenu je prodajem je za 2000 e Sve ostalo sto vas intetesuje pitaj te. Tel 061 6670324 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Februar 25, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se o ovom motoru zna i previše Srećna prodaja Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Februar 25, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Nenadbg88 je napisao: Mislim da se o ovom motoru zna i previše Srećna prodaja Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka u kom smislu? ovaj motor mi je nesto poznat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Februar 25, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik je bio predsednik moto kluba Dzoker. Dugo se prodavao prosle i predprosle godine po oglasima za 2 soma u Loznici. Imao je jako lepu crvenu ralicu, posle toga mu je urađena generalna na agregatu komplet. Na satu ima 120.000+ tako nesto.Sve ovo pise u temi TDM negde.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Februar 26, 2018 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dzokerov je vozio i prodao pre par godina crn tdm u perfektnom stanju-meni je izmakao za 1 dan,tad se i ovaj vrteo po oglasima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 52 Napisano Februar 26, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru jeste uradjena generalka i ima 114000 km a ne 120000 +. Generalka je uredjena jos kod joleta iz curuga. Generalka je uradjena u motocentru monza i sa motorom nema nikakvih problema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Februar 26, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan To je veliki plus sto je generalna uradjena, to je sada nov agregat ko se razume iole valjda zna. Nista lose nisam hteo da kazem za motor, samo cisto kratka istorija. Izvinjavam se ako sam malo omasio kilometrazu, predprosle godine je bila oko 110k pa sam ocekivao da je sada na 120k :-)Podeli malo iskustvo sa nama u grupi TDM, ne moras ovde, ako nije problem sto se tice potrosnje ulja sada posle generalne, da li si pratio?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 52 Napisano Februar 26, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kod mene malo vise od 1 godine i nisam presao vise od 2000 km. I tih 2000 km nisam morao dosipati ulje. Motor stoji od oktobra u garazi i koliko god da je hladno uz malo sauga upali iz prve. Dok sam imao 3vd cim zahladni nemoze se upaliti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 27, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 26.2.2018. at 12:10, anakin je napisao: Motor je kod mene malo vise od 1 godine i nisam presao vise od 2000 km. I tih 2000 km nisam morao dosipati ulje. Motor stoji od oktobra u garazi i koliko god da je hladno uz malo sauga upali iz prve. Dok sam imao 3vd cim zahladni nemoze se upaliti pozdrav necu da ti protivrečim al nisi u pravu za 3 vd.. imao sam dva komada i uvek su palili i na minusu i na plusu ,,,cak i bolje od 4 tx posto sam i njega imao nista loše nisam mislio ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Mart 2, 2018 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/27/2018 at 6:17 PM, demro.st said: pozdrav necu da ti protivrečim al nisi u pravu za 3 vd.. imao sam dva komada i uvek su palili i na minusu i na plusu ,,,cak i bolje od 4 tx posto sam i njega imao nista loše nisam mislio ... Zavisi od stanja agregata kompresije motora itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Mart 2, 2018 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam za ovaj model ali generalno se sve tesko prodaje srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Mart 2, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Neznam za ovaj model ali generalno se sve tesko prodaje srecna prodaja.Spusti cenu bilo kom modelu koji je u stvarno dobrom stanju ispod prosečne, da vidis kako se sve tesko prodaje Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 3, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan to teska prodaja mi je poznata znate kako sam spustao u nedogled..čak i na cenu ispod realne ...al ima nade kažu svaka roba ima svog kupca ..ja sam se na to oslonio i prodo jeste da posle duzeg vremena ..na kraju u minusu oko 250 e ..al ko mi je kriv srecna prodaja i dosta strpljenja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Mart 4, 2018 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ocekuju da im skoro poklonim ispod cene iovako ja cu sa mojim biti debelo u minusu al sta da se radi tako je kako je,srecno i strpi se malo sad ce guzice da svrbe kad krene lepo vreme pa zvukovi motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...