Triva Rossi 8 Napisano Februar 22, 2018 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi prednja viljuska za GSR 750 2016. God. Posto je nova jaaaako skupa a polovnih nema na trzistu, da li neko mozda zna od kog modela bi mogla da odgovara... ? Vidim da Gsxr 600-750 K7 i noviji imaju istu 41mm, ali ne mogu nigde da nadjem kolika je duzina. Ako neko mozda zna ili ima ideju kako to da pronadjem, bio bih mu zahvalan... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano Jul 19, 2019 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.motorcyclespecs.co.za/model/suzu/suzuki_gsr750 14.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6591 Napisano Jul 19, 2019 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Puno informacija može da se nadje na internetu, zahvaljujući ljudima koji samo ne klikću, već prvo dobro zamaste ruke, pa svoja saznanja podele sa svetom...i na tome im neizmerno hvala. Evo baci oko ovde. Sport Bike Fork Lengths | Aries Motorcycles ARIESMOTORCYCLES.COM Taj podatak...41mm ti neće biti dovoljan. Uz dužinu cevi imaćeš (bar) još jedan problem, a to je kačenje kočionih čeljusti. Za novije GSXRove je mahom radijalnog tipa...dok je kod GSRa klasika. Ok, može samo cev da se zameni, ali mislim da je teže kupiti to posebno. Još će najbolje biti da uzmeš komplet štapove i sve mi se nešto javlja, pošto svi opasno recikliraju, da će tu da legne nešto starije...nešto od SRADa ili te generacije. Podeli na kraju svoj rezultat...retko se to ovde radi. Većina samo pita i traži rešenja. Neko čak bezobrazno i pretenciozno, ako može volšebno u par reči da se reši problematika. Sreća pa nisi stavio hitno...velikim slovima sa bar 3 znaka uzvika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...