Jump to content

Moto Zajednica

Dvomotorna traka za trčanje

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Dvomotorna traka za trčanje u dobrom stanju. Gazna površina nepohabana. Elektronska regulacija nagiba.  Traka se sklapa i kad se ne koristi zauzima vrlo malo prostora. Uz traku dajem i pola boce spreja za podmazivanje gazišta (trenja).

Cena je 270 eura.

063/548-182 Sale

3436.JPG

3435.JPG

3434.JPG

3433.JPG

3430.JPG

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

Ako mozes,napisi kako funkcionise traka. U smislu,jel se ukljucuje u struju,pa se traka pokrece sama nekom odredjenom brzinom ili je mehanicka da treba da je pokrenem hodanjem po njoj?

Stvarno nemam pojma kako to funkcionise,a mozda ce mi biti to bolja opcija za klinca nego sobni bicikl koji sam bezveze kupio kad nece da ga koristi.

Traka je prodata koleZi @mradomir-u. Neka ga služi kao što je i nas služila :care:

Pre 1 sat, miksamgm je napisao:

Ako mozes,napisi kako funkcionise traka. U smislu,jel se ukljucuje u struju,pa se traka pokrece sama nekom odredjenom brzinom ili je mehanicka da treba da je pokrenem hodanjem po njoj?

Stvarno nemam pojma kako to funkcionise,a mozda ce mi biti to bolja opcija za klinca nego sobni bicikl koji sam bezveze kupio kad nece da ga koristi.

Traka se uključuje na dugme start/stop. Ima svoje unapred utvrđene programe za trčanje ili trčiš po svom nahođenju. Elektronska je regulacija nagiba, ima sigurnosni ključ za trenutno zaustavljanje ako se sapleteš... Uglavnom, uključuje se na dugme pa kad se pokrene, staje se na nju a onda se pojačava brzina. :takoje:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja