ThePainkiller 4384 Napisano Februar 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju dvodelni kožni kombinezon, marke IXS, u odličnom stanju. Broj je 58. Jakna ima tvrde protektore na laktovima, podlakticama i ramenima, a pantalone na kolenima. Svi zipovi i čičkovi rade. Nigde nije pocepan ni oštećen. Jedino se guma u struku na pantalonama malo razvukla pa je preštepana nova guma. Ja sam 185 cm visine i 75 kg težine i meni je u struku široko, zato ga i prodajem. Kolega @Astral je šteo da ga pazari, ali je njemu malo, a on ima 113 kg, pa eto neke smernice za koju osobu bi bilo ok... Kombinezon je trenutno kod njega u BG-u pa zainteresovan kupac iz BG-a i okoline može da ga vidi i proba kod njega. Cena je 100 evra. 0603171985 Boris. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 21, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jasta, kombinezon je kod mene. Ja sam u Borci. A radim na nbg-u kod Arene pa u te 2 tacke moze da se pogleda ako nekog interesuje. Ako imate vise od 110kg , bice vam malko tesan al ako ste oko 90-100 tamanica . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 21, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim da sam video kombinezon uzivo i mogu da kazem da je odlicno ocuvan i bolje izgleda nego na slikama 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 26, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...